Konyaspor taraftarlarının otobüsü taşlandı

Konyaspor taraftarlarının otobüsü taşlandı
Alanyaspor-Konyaspor maçı öncesi ne kadar dostane bir hava estirilse de maç içinde ve maç sonrasında yaşananlar değişen bir şey olmadığını ortaya koydu.

Atiker Konyaspor, Alanyaspor’un futbolcusunu kaybetmesinden dolayı maç öncesi ve maç içinde olabildiğince ağırbaşlı davranırken, cevabını aynı şekilde alamadı. Yeşil-beyazlı takımızdan Ömer Ali ve Serkan’a sürekli olumsuz tezahüratta bulunan Alanyaspor taraftarları, maç sonrasında da taraftar araçlarının camı kırıldı. Yeşil-beyazlı yönetim konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Hal böyleyken; futbolcularımız Ömer Ali Şahiner’e ve kalecimiz Serkan Kırıntılı’ya hak etmedikleri şekilde ve bizleri de ziyadesiyle üzen tezahüratlar yapılmış, kalecimize yabancı cisim atılmış, tribünlerde kulübümüzü bir terör örgütüyle ilişkilendirerek taraftarlarımız tahrik edilmiştir. 100 yıllık bir geçmişe sahip olan kulübümüzün başkan ve yöneticilerinin ne geçmişte ne de bugün bu hain terör örgütüyle hiçbir ilgisi olmamıştır. Camiamızın kırmızı çizgilerinden biri olan bu konunun takımımız 3-2 öne geçtiği andan itibaren tribünlerde yeniden zikredilmesi her iki takımın yöneticilerinin büyük gayretlerine rağmen yeniden oluşturulmaya çalışılan kardeşlik iklimini sekteye uğratmıştır” dedi.

JANDARMA EŞLİĞİNDE ÇIKTILAR

Jandarma eşliğinde kentten çıkabildiklerini belirten yönetim açıklamasına şöyle devam etti: “Öne geçtiğimiz dakikalardan sonra yaşananlar neticesinde başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin araçları stadyumdan Jandarma eskort marifeti ve plakaların değiştirilmesiyle 1 saat sonra ancak çıkabilmiştir. Taraftar otobüslerimiz de tıpkı geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yine taşlanmış ve ne yazık ki 4 otobüsün camı kırılmıştır. Bu anlamda kardeşliğimizin pekişmesi için çaba harcayan Alanyasporluları bir tarafa ayırarak tribünlerde öfke, nefret, hakaret, itham ve itiraflarla üzerimize yafta bırakmaya çalışanları, futbolcularımıza küfredenleri, otobüslerimizi taşlayanları esefle kınıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.