Fenerbahçe mağlubiyeti tarihe geçti! İşte Konyaspor'u en ağır yenilgileri!

Fenerbahçe mağlubiyeti tarihe geçti! İşte Konyaspor'u en ağır yenilgileri!
Fenerbahçe'ye 7-1 mağlup olan Konyaspor, tarihinin en ağır yenilgilerinden birini aldı

Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme mücadelesinde Tümosan Konyaspor Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, maçı 7-1'lik skorla kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Edin Dzeko (3), Mert Müldür, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Uğurcan YAzğılı(k.k.) kaydetti. Tümosan Konyaspor'un tek golü ise Guilherme'den geldi. Konyaspr bu sonuçla 18 puanda kaldı ve düşme potasına geriledi. Yeşil-beyazlılar hafta sonu İstanbulspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Konyaspor tarihinin en ağır 2. yenilgisini aldı

FENERBAHÇE: 7 - KONYASPOR:1

HAKEMLER: Kadir Sağlam, Furkan Ürün, Anıl Usta

VAR: Emre Kargın

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek (Bartuğ Elmaz dk. 80), Crespo, Fred, İrfan Can Kahveci (Cengiz Ünder dk. 65), Szymanski (Umut Nayir dk. 46), King (Tadic dk. 66), Dzeko (Batshuayi dk. 46)

YEDEKLER: İrfan Can Eğribayat, Samet Akaydin, Mert Hakan Yandaş, Emre Mor

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

KONYASPOR: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ (N’Zonzi dk. 67), Kahraman Demirtaş (Oğulcan Ülgün dk. 46), Guilherme, Soner Dikmen, Uğurcan Yazğılı, Prip (Muric dk. 46), Cicaldau (Niko Rak dk. 60), Moreno (Yasir Subaşı dk. 82), Emrehan Gedikli

YEDEKLEr: Mehmet Erdoğan, Yunus Mallı, Oliveira, Cebrail Karayel, Mehmet Büyüksayar

TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Keleş

GOLLER: Dzeko (dk. 11 pen., 32 ve 41), Mert Müldür (dk. 42), Szymanski (dk. 44), Batshuayi (dk. 63), Uğurcan Yazğılı (dk. 83 k.k.) (Fenerbahçe), Guilherme (dk. 90) (Konyaspor)

SARI KARTLAR: Serdar Aziz (Fenerbahçe), Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ (Konyaspor)

Konyaspor tarihinin en ağır 2. yenilgisini aldı

Süper Lig erteleme maçında Fenerbahçe'ye 7-1 mağlup olan Konyaspor, tarihinin en ağır yenilgilerinden birini aldı. 7-1 Konyaspor'un Fenerbahçe karşısında aldığı en ağır yenilgisi oldu. Yeşil-beyazlılar daha önce rakibi karşısında en farklı yenilgisini 5-0'lık sonuçla almıştı.

EN AĞIR YENİLGİ:8-0

Konyaspor, daha önce en ağır yenilgisini 1992-93 Sezonunda MKE Ankaragücü karşısında deplasmanda 8-0'lık skorla aldı. Konyaspor 1992-93 sezonunda Beşiktaş'a da deplasmanda 7-0 yenildi. Konyaspor 2007-08 sezonunda ise Galatasaray'a deplasmanda 6-0 mağlup oldu.

Konyaspor tarihinin en ağır 2. yenilgisini aldı

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.