Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: “Ucuz bir penaltı ile puan kaybettiğimiz için üzgünüz”

Samsunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Konyaspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş, penaltı kararına tepki gösterdi.

Samsunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Konyaspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş'ten hakem tepkisi geldi. Keleş, "Ucuz bir penaltıyla puan kaybetmek bizi üzdü" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Samsunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Konyaspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Keleş, "Samsunspor'un uzun toplarla etkili olacağını, ikinci topları kazanmanın önemli olduğunu oyuncularımızla konuştuk. İkinci topları biz kazanırsak, iyi çıkarsak, pozisyonlar yakalayacağımızı, burada etkili olacağımızı düşündük. İlk yarı istediğimiz bu şeyleri yerine getirdik, golü de bulduk. Goller de bulabilir, skoru arttırabilirdik ama ilk yarı 1-0 galibiyetle içeri girdik. Aynı oyunumuzu devam ettirip daha iyi çıkarsak, oyunu koparabileceğimizi düşündük." dedi.

OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADIK

Kazanmak için mücadele etiklerinin altını çizen Hakan Keleş şunları söyledi: "Maç öncesinde iç sahadaki mağlubiyeti telafi etmek istiyorduk. İyi hazırlandık fakat istediğimiz sonucu alamadık. 1 puanla dönüyoruz. Samsunspor'un uzun toplarla etkili olacağını biliyorduk. İkinci topları biz alırsak bizim etkili olacağımızı biliyorduk. İlk yarı skoru arttırabilirdik. Devreye 1-0 önde girdik. İkinci yarı oyunumuzu devam ettirmek istiyorduk. 63. dakikada bir tane penaltı pozisyonu oldu. Rakibimizin beklediği penaltı pozisyonu değil, başka bir yerden olan bir penaltı pozisyon oldu. Beş dakika süresince VAR'ın bulduğu bir penaltı pozisyonuyla rakibimiz beraberliği yakaladı. Bunu biz geçen deplasmanda da yaşadık. Alanya'da penaltı olmayan bir golle puan kaybetmiştik. Benim üzüldüğüm şey, oyuncuların mücadelesinin, oynadıkları oyunun karşılığını görememek. Oyuncularım da çok üzgünler. Oyunun genelinde istatistiklerde üstündük. Çok iyi işler yapmasak da kazanacak bir oyun oynadığımızı düşünüyorum."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum