Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Dünya Kupasında favorisini açıkladı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Dünya Kupasında favorisini açıkladı
Konyaspor Teknik Direktörü Palut, Katar'da devam eden FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluk için favori takımını açıkladı

Konyaspor Teknik Direktörü Palut, Katar'da devam eden FIFA Dünya Kupası'nda favorisinin son şampiyon Fransa olduğunu söyledi.

Palut, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'nde gerçekleştirilen kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Turnuva başlamadan önce de Fransa'yı favori gördüğünü anlatan İlhan Palut, "En baştan Fransa'yı favori görüyordum. Dünya Kupası'nı izledikçe İspanya'yı beğendim, her zaman Brezilya gerçeği var ama favorim Fransa." dedi.

Palut, Dünya Kupası'nda yaşanan sürprizlerle ilgili ise "Dünya Kupası'nda bütün maçları izleyemeye çalışıyorum. Yüksek fizik güçlerinin, temaslı oynayan tempolu ve saha içi taktik disiplinin üst kalitelere karşı mücadele edebildiğini bir kez daha gördük. Buna sahip ve kaliteli oyuncuları olan Fransa ve İngiltere gibi takımlar üstünlük sağlıyor. Ancak tam hazırlığı olmayan, isimler üzerinden gitmeye çalışan takımların organizasyon, fiziki güç ve temaslı oyun karşısında zor durumda kaldıklarını bir daha gördük." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.