Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Önceliğimiz "10 numara" ve "kanat"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Önceliğimiz "10 numara" ve "kanat"
Kadroda gerekli faydalanamadıkları oyuncular olduğunu ve onları kazanmaya çalışacaklarını ifade eden İlhan Palut, "Olmazsa, 10 numara ve kanat bölgesinde transfer önceliğimiz var." dedi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transferlerle ilgili, "On numara ve kanat bölgesinde transfer önceliğimiz var. Kadromuzda gerekli faydalanamadığımız oyuncular var. Önce onları kazanmaya ulaşacağız. Günün sonunda uğraştık ama olmadı noktasına gelirsek olursa 10 numara ve kanat önceliğimiz. Ama önceliğimiz elimizdeki oyuncuları kazanmak" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Antalya kampında A Spor muhabiri Sercan Dikme'nin sorularını yanıtladı.

BEŞİKTAŞ'LA "HOCA OL" AŞAMASINA GELMEDİ

Palut, geçmiş dönemde çıkan Beşiktaş iddialarıyla ilgili olarak, "Bazı sohbetlerim oldu ama gel Beşiktaş'ta hoca ol aşamasına gelmedi. Hepsi çok değerli takımlar. Beşiktaş da onlardan birisi. Demek ki doğru adımlar atıyorum. Bana buradan kalan; sen yoluna devam et, İlhan Palut sen çalışmaya başarılı olmaya devam et. Sen Konyaspor’a konsantre ol. Yine Konyaspor’un başarısı için sonuna kadar çalış. Yine Konyaspor’u yukarılarda tamamlattır. Bugün olmaz yarın olmaz, diğer gün olur. Belki kariyerinde yeni bir sayfa açabilirsin." dedi.

ABDÜLKERİM Mİ, FRANCİSCO CALVO MU?

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Abdülkerim mi Francisco Calvo mu?" sorusuna "Abdülkerim Bardakcı gidince gerçekten endişelendim çünkü sadece defansif değil, ofansif olarak da takımımı hücuma taşıyan bir profildi. Rakip baskısını kırabilen bir isimdi. Henüz de Galatasaray’da bu kimliğine tam ulaşmadı. Ulaştığında Galatasaraylı taraftarlar çok önemli bir oyuncu izleyecek. İzlemelerimiz sonucu MLS'te Francisco Calvo’yu yakaladık. O da hem karakter hem oyun kurulumu olarak, hem de rakip defanstaki duran top etkinliği olarak son derece tatmin edici. Belki Abdülkerim’in bir artı özelliği uzun dripling özelliği. Ama Calvo'nun da pas aklı ve oyun görüşü var. İkisi de çok iyi. Ben memnunum. İnşallah Abdülkerim de Milli Takımın değişmez bir oyuncusu olur." şeklinde cevap verdi.

10 NUMARA VE KANAT

Palut transferle ilgili soruya ise şöyle cevap verdi: "On numara ve kanat bölgesinde transfer önceliğimiz var. Kadromuzda gerekli faydalanamadığımız oyuncular var. Önce onları kazanmaya ulaşacağız. Günün sonunda uğraştık ama olmadı noktasına gelirsek olursa "10 numara" ve "kanat" önceliğimiz. Ama önceliğimiz elimizdeki oyuncuları kazanmak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.