Konyaspor topbaşı yapıyor

Konyaspor topbaşı yapıyor
Sezona Turkcell Süper Kupa’yı alarak başlayan ve ardından ligde peş peşe yaşadığı puan kayıpları neticesinde küme hattına kadar gerileyen Atiker Konyaspor, ligin ikinci devresi için bugün topbaşı yapacak

Sezona Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa şampiyonu olarak başlayan fakat ilerleyen haftalarda ligde yaşadığı puan kayıplarıyla küme hattına kadar gerileyen Atiker Konyaspor, ligin ikinci devresi için topbaşı yapıyor. Yeşil-beyazlılar bugün Antalya’da Regnum Hotelde toplanarak çalışmalarına başlayacak. Konyaspor’un kamp bitiş tarihi, Trabzonspor ile oynayacağımız rövanş maçının tarihi açıklandıktan sonra netleşecek.

HOCA TRANSFERLERİ İSTİYOR

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, forvet oyuncuları Patrick Friday Eze, Malick Evouna ve İmoh Ezekiel için yetersiz raporu verirken, bu bölgede istediği oyuncuları da yönetime bildirmişti. Transfer sürecini yakinen takip eden Özdilek, listesini verdiği oyuncuların bir an önce bitirilmesini ve takıma katılmasını istiyor.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Kardemir Karabükspor’un golcü oyuncusu Mustapha Yatabare ile ilgilenen ve oyuncunun kulübüyle anlaşan Konyaspor yönetimi, bugün Malili oyuncuyla masaya oturacak. Yeşil-beyazlı yöneticiler pürüzleri halletmesinin ardından transfer gerçekleşecek. Yatabare transferinin yüzde 70 oranında bittiği gelen bilgiler arasında.

ORKAN GELİYOR MU?

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, geçtiğimiz uzun yıllar futbol oynadığı Beşiktaş’ın kapısını çalarak genç kanat oyuncusu Orkan Çınar’ın kiralanması konusunda söz almıştı. Genç futbolcunun daha fazla süre alması için teklife sıcak bakan Beşiktaş yönetiminden de onay çıkmıştı. Orkan’ın da yeşil-beyazlı takımın bugün Antalya kampına katılması bekleniyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.