Konyaspor, Trabzonspor maçına güçlü gelmeyi hedefliyor

Konyaspor, Trabzonspor maçına güçlü gelmeyi hedefliyor
Zirve mücadelesini sürdüren Konyaspor, Altay ve Giresun maçlarını kayıpsız geçerek 13 Şubat'taki Trabzonspor maçına güçlü ve iddialı çıkmayı hedefliyor

Süper Lig’de haftayı 1-0’lık Adana Demirspor galibiyetiyle kapatan Kon­yaspor zirve mücadelesinden kop­madı. Trabzonspor’un Giresunspor karşısında puan kaybetmesiyle puan farkı 9’a indi. Konyaspor’un 1 maçı da eksik. Bu hafta Altay’a konuk olacak Konyaspor peşinden Giresunspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar bu iki maçın ardından zirve mücadelesinde kritik öneme sahip karşılaşmada, Trabzonspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

ZORLU MAÇA İDDİALI ÇIKMAK İSTİYOR

Konyaspor’un Trabzonspor maçına, Altay ve Giresun maçlarını kayıpsız geçerek iddialı çıkması hayli önem taşıyor. Trabzonspor ise Konyaspor maçı öncesi; bu hafta deplasmanda Galatasaray ardından da evinde Ka­sımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

GÖZLER GALATASARAY-TRABZON MAÇINDA

Konyaspor'da gözler bir taraftan da özellikle pazar günkü zorlu Galatasaray-Trabzonspor maçında olacak. Yeşil-beyazlılar, gündüz Altay'la oynayacağı maçı kazanıp akşamki zorlu maçın sonucunu bekleyecek. Konyaspor kazanır, Trabzonspor İstanbul'da kaybederse puan yeşil-beyazlılar 1 maç eksikle, puan farkını 6'ya inecek.

DEV MAÇ 13 ŞUBAT’TA

Konyaspor’un Giresunspor’la evinde yapacağı maç 4 Şubat Cuma 20.00, Trabzonspor’la deplasmanda oynayacağı zirve yolundaki kritik maç 13 Şubat Pazar 19.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.