Konyaspor transfer tekliflerine açık

Konyaspor transfer tekliflerine açık
Atiker Konyaspor’da Jahovic ve Ömer Ali Şahiner başta olmak üzere transferin gözdesi bazı oyuncular için izlenecek yol belli oldu. Teknik heyet ve yönetim, “Bizim için tüm oyuncular değerli; ama değerini bulan oyuncu gidebilir” görüşünde birleşti

Atiker Konyaspor teknik heyet ve yönetimi ara transferde kadroda yer alan oyunculardan her hangi birine transfer teklifi gelmesi halinde maddi yönden anlaşma sağlandığı takdirde isteyen her oyuncunun kulüpten ayrılmasına izin verme yönünde prensip kararı aldı.

Bu konuda kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgile göre; teknik patron Aykut Kocaman, yönetime verdiği raporda kamp çalışmaları sırasında da kamptan sonra da Konyaspor’da forma giyen oyunculara yurt içinden ve yurt dışından iyi bir transfer teklifi gelirse bu teklife sıcak bakılması yönünde karar bildirdi.

JAHOVİC’E İZİN ÇIKABİLİR

Konyaspor yönetim ve teknik kadrosunun aldığı karar çerçevesinde gözler özellikle ara transferin yıldız ismi Jahovic ve ismi sıklıkla şampiyonluk yaşamış ekiplerle anılan Ömer Ali Şahiner’e çevrildi. Son günlerde Beşiktaş tarafından ısrarla istenildiği ifade edilen Jahovic için kulübün beklentisi 3,5-4 milyon euroluk bir transfer teklifi. Bu rakamlarla yakın bir teklifte Jahovic’e transfer izni çıkacak.

GÖZLER MİLOSEVİC VE SKUBİC’TE

Öte yandan ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmek için kamp çalışmaları neticesinde teknik heyetin vereceği raporu bekleyen Konyaspor yönetimi bir taraftan da sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Milosevic ve Skubic’i kadroda tutmanın yollarını arıyor. İki oyuncu ile de yapılan görüşmelerin olumlu seyrettiği ve imzaların önümüzdeki günlerde atılmasının ümit edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum