Konyaspor U16’nın rakibi Balıkesirspor

Konyaspor U16’nın rakibi Balıkesirspor
Konyaspor U16’nın play-off'taki rakibi Balıkesirspor oldu

2021-2022 sezonu Elit U16 ve Elit U17 Ligleri'nde normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off eşleşme kura çekimi, kulüp temsilcilerinin online katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan kura çekimi ile son 16 turu eşleşmeleri ile birlikte final ve üçüncülük müsabakalarına kadar eşleşmeler otomatik olarak belirlendi.

konyaspor-u16nin-rakibi-nalkesir.jpg

KONYASPOR U16’NIN RAKİBİ BALIKESİR

İttifak Holding Konyaspor U16, son 16 Turunda Balıkesirspor’la karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar turu geçtiği takdirde çeyrek finalde Galatasaray-Gaziantep FK eşleşmesinin tur atlayanı ile karşı karşılaşacak.

TEK MAÇ ELEME USULÜ

Elit U16 ve Elit U17 Ligleri play- off müsabakaları tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Play-off müsabakalarında beraberlik durumunda, müsabaka sonunda on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması durumunda kazanan takım penaltı vuruşları sonucunda belirlenecek. Yarı final ve final müsabakalarının normal süresinin beraberlikle sonuçlanması durumunda uzatma devreleri oynanmaksızın direkt olarak penaltı atışlarına geçilecek.

25e96ce2ce0b42debeccc15e9d122185.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.