Konyaspor U18 Kadın Basketbol Takımı, finale yükseldi

Konyaspor U18 Kadın Basketbol Takımı, finale yükseldi
Konyaspor 18 Konyaspor Kadın Basketbol Alt Yapı Takımı, 18 Ağustos -25 Eylül tarihleri arasında Konya'da gerçekleşen Yaz Ligi müsabakalarında finale yükseldi.

Konyaspor 18 Konyaspor Kadın Basketbol Alt Yapı takımı 18 Ağustos -25 Eylül tarihleri arasında Konya'da gerçekleşen Yaz Ligi müsabakalarında finale yükseldi.

Alt Yapı Basketbol Sorumlusu Gamze Keskinkaya ve Yardımcı Antrenör Mustafa Can önderliğinde mücadele eden U18 Konyaspor Kadın Basketbol takımı, oynayacakları final maçı için çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, 23 Eylül Perşembe günü saat 21.00'da, Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde Alınterıspor ile final maçına çıkacak.

konyaspor-u18-kiz.png

Öte yandan aynı turnuvada yarı finale yükselen U16 Kadın Basketbol Takımı, finale yükselmesi durumunda 25 Eylül Cumartesi günü saat 11.30'da final maçını oynayacak. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'ne katılmayı hedefleyen Konyaspor Kadın Basketbol Alt Yapı Takımı, çalışmalarını ve hazırlıklarını bu doğrultuda yoğunlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.