Konyaspor umutlu

Konyaspor umutlu
Tecrübeli oyuncu Ali Turan, Karabükspor deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılacaklarına inandığını söyledi

Fenerbahçe maçıyla başlayan İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarıyla devam eden seride çıkış yakaladıklarını ifade eden tecrübeli oyuncu Ali Turan, Karabükspor deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Torku Konyaspor, Cuma günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Karabükspor maçı öncesi puan ya da puanlardan oldukça umutlu. “Sezonun ikinci yarısına iyi başladık. Ancak Sivasspor ve K.Erciyesspor maçlarında bize yakışmayan sonuçlar aldık” sözleriyle açıklamasına başlayan tecrübeli oyuncu Ali Turan, “Fenerbahçe maçında oyun ve mücadele anlamında iyi işler yapınca bu skora da yansıdı. Sonrasında İstanbul Başakşehir deplasmanında galibiyeti kaçıran taraftık. Çıkışımızı devam ettirme adına Kasımpaşa ile oynayacağımız maç büyük önem taşıyordu. Oyuna iyi başladık. Ama futbol sahalarında ender görülen bir durumda yediğimiz gol vardı. Sonrasında verilen centilmence kararla golü bulduk ve maç yeniden başladı. 1-1'den sonra penaltı golüyle soyunma odasına 2-1 önde girdik. İkinci yarının başında bulduğumuz fırsatları değerlendirebilsek bizim adımıza daha farklı olabilirdi. Sonuçta kazanmak önemliydi. Bunu başardık. Çıkışımızı devam ettirdik. Takım olarak kesinlikle bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Ligde daha iyi yerlerde olmalıyız. Bir geçiş sürecinden geçiyoruz. Daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Galibiyetten dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Cuma günü deplasmanda oynayacakları Karabükspor maçın ile ilgili de görüşlerini açıklayan oyuncumuz Ali Turan, “Ligde henüz rahat bir nefes almış değiliz. Zorlu maçlarımız devam ediyor. Burada rakibin konumu değil bizim neler yapabileceğimiz önemli. İnşallah Karabükspor deplasmanında da elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Sezonun ikinci yarısındaki 7 hafta değerlendirmeye alındığında 7 maçta 11 puan topladığını da sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncu Ali Turan, "Bu puan daha da fazla olabilirdi. Ama şimdi geriye dönüp 'ah-vah' etmenin kimseye bir faydası yok. Burada önemli olan K.Erciyesspor maçını bir kenara bırakırsak ki o maçta çok kötüydük takım olarak bir çıkış yakaladığımız gerçeği. Durum böyle olunca sonuçlar tabiki de gelecektir. İnşallah bu çıkışımızı kalan 10 maçta da devam ettirip sezonu ilk 8 veya 10 takım arasında tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.