Konyaspor, Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor

Konyaspor, Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor
İttifak Holding Konyaspor Süper Lig'in 15. haftasında bugün Yeni Malatyaspor’u konuk edecek

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig'in 15. haftasında bugün Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetirken yardımcı hakemler Süleyman Özay ve Mehmet Salih Mazlum olacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Mustafa Kürşad Filiz görev yapacak.

SÜPER LİG’DE 9. RANDEVU

Konyaspor ve Yeni Malatyaspor bugünkü mücadeleyle birlikte Süper Lig’de 9. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 8 maçın 2’sini Konyaspor, 2’sini Yeni Malatyaspor kazanırken 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor bu maçlarda attığı 8 gole karşın kalesinde 9 gol gördü. İki takımın da bugüne kadar aldıkları galibiyetlerinin deplasmanda gelmesi dikkat çekti.

KONYASPOR EVİNDE 13 MAÇTIR YENİLMİYOR

Evinde oynadığı son 3 Süper Lig maçını kazanan Konyaspor, üst üste dört iç saha galibiyetini en son Kasım 2018-Ocak 2019 arasında aldı. Deplasmanda oynadığı son 5 Süper Lig maçının 4’ünü kaybeden Yeni Malatyaspor ise bu mağlubiyetlerde gol atamazken, tek galibiyetini Adana Demirspor karşısında 2-0’la aldı. Öte yandan Konyaspor, 7’i bu sezon olmak üzere evinde oynadığı son 13 Süper Lig maçını kaybetmedi.

TEK HEDEF GALİBİYET

Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK deplasmanından mağlubiyetle dönen ve bu sezonki 2. yenilgisini alan Konyaspor, bugünkü mücadelen mutlak galibiyetle ayrılarak ilk 3’teki yerini korumak istiyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan Oğulcan Ülgün, bugünkü karşılaşmada forma giymeyecek.

KONYASPOR MUHTEMEL 11

İbrahim Sehic

Nejc Skubic

Ahmet Çalık

A. Bardakçı

Guilherme

Soner Dikmen

A. Hadziahmetovic

Endri Çekiçi

Serdar Gürler

Zymer Bytyqi

Cikalleshi

Y. MALATYASPOR MUHTEMEL 11

Ertaç Özbir

O. Haddadi

Wallace

Sadık Çiftpınar

Semih Kaya

Karim Hafez

Didier Ndong

Stevie Mallan

J. Nshimirimana

Mounir Chouiar

Adem Büyük

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.