Konyaspor yine mağlup

Konyaspor yine mağlup
Konyaspor, ligin 13. haftasında Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup oldu

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’in 13. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Ligde 5 haftadır galip gelemeyen yeşil-beyazlılar, bugün de Rizespor’a 3-1 mağlup oldu. Konyaspor, bu skorla birlikte galibiyet hasretini 6 maça çıkarttı.

10 DAKİKADA 2-0

Çaykur Rizespor ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan karşılaşma, son derece hızlı başladı. Ev sahibi Rizespor maçın 3. dakikasında 1-0 öne geçerken, 10. dakikada skoru 2-0’a getirdi. Yeşil-beyazlı takımın tek golü Rize’nin ikinci golünden hemen sonra gelirken, maçın ilk yarısı 2-1’lik Rizespor üstünlüğü ile sona erdi.

OĞULCAN’I TUTAMADIK

Rizespor’un orta saha oyuncusu Oğulcan Çağlayan, Konyaspor maçında göz doldurdu. Takımının ilk golüne imza atan 23 yaşındaki futbolcu, Umar Aminu’nun attığı ikinci golün de asistini yaptı. Çağlayan, ortaya koyduğu performansla da Rizespor adına günün en başarılı isimlerinden biri oldu.

DİAGNE TEPKİ ÇEKTİ

Konyaspor’un Senegalli stoperi Fallou Diagne, Rizespor maçındaki hatalarıyla tepkileri üzerine çekti. Rizespor’un ilk golünde pas hatası yapan Diagne’nin, ikinci golde rakibine orta yaptırması ve o ortanın gol olması da tepkileri arttırdı.

 

STAD

Çaykur Didi Stadyumu

STATÜ/KLASMAN

Süper Lig 13. Hafta

HAKEMLER

Halis Özkahya, Ekrem Kan, İbrahim Bozbey, Abdullah Buğra Taşkınsoy (Dördüncü Hakem)

Mustafa Öğretmenoğlu (VAR), Cevdet Kömürcüoğlu (AVAR)

ÇAYKUR RİZESPOR

Zafer Görgen, Mohamed Abarhoun, Montassar Talbi, Joseph Attamah, Dario Melnjak, Orhan Ovacıklı (90’ Mykola Moroziuk), Abdullah Durak, Umar Aminu, Amedej Vetrih (65’ Yan Sasse), Oğulcan Çağlayan, Braian Samudio (90’ Marko Scepovic)

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Fallou Diagne, Marin Anicic, Ferhat Öztorun (46’ Levan Shengelia), Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic (69’ Erdon Daci), Amir Hadziahmetovic (82’ Paolo Hurtado), Farouk Miya, Rijad Bajic

GOLLER

3’ Oğulcan Çağlayan, 10’ Umar Aminu, 74’ Yan Sasse (Rizespor), 11’ Deni Milosevic (Konyaspor)

SARI KARTLAR

73’ Oğuz Kağan Güçtekin (Rizespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.