Konyaspor yine orta sıralarda

Konyaspor yine orta sıralarda
Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk devresi 16 hafta üzerinden oynanmış aranın ardından ise ikinci yarı 17. hafta maçları ile başlamıştı.

Spor Servisi

 

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk devresi 16 hafta üzerinden oynanmış aranın ardından ise ikinci yarı 17. hafta maçları ile başlamıştı. İkinci devrede 8 hafta geride kalırken, Beşiktaş bu süreçte topladığı 19 puanla en başarılı ekip oldu. Trabzonspor 7 maçta (dünkü Gaziantepspor maçı değerlendirilmeye alınmadı) 17 puan toplayıp iyi bir grafik sergilerken, Galatasaray 17 puanla üçüncü sırada yer aldı. Bu üç takımı 15 puanla Bursaspor ve 14 puanla Fenerbahçe takip ederken, temsilcimiz Torku Konyaspor ise 8 haftada elde ettiği 11 puanla kendisine 10. sırada yer buldu. İkinci devrenin en başarısız takımları 3’er puan toplayan ve henüz galip gelemeyen Karabükspor ile Balıkesirspor olurken, bu takımları 6’şar puan toplayan Kasımpaşa ve Erciyesspor takip ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.