Konyaspor yönetimi 2 oyuncu ile anlaşamadı
Konyaspor’un yolları ayırmak istediği Bouly Junior Sambou ile Emmanuel Boateng, takımdan gitmemek için direniyor. Teknik Direktör Recep Uçar’ın kadro planlamasında yer almayan Bouly Junior Sambou ile Emmanuel Boateng takımdan gitmemek için direnmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı yönetimin orta yolu bularak yollarını ayırmak istediği her iki oyuncu için yaptığı girişimlerden henüz bir netice alamadı. Yönetim orta yolu bularak iyi niyet çerçevesinde yollarını ayırmak isterken, oyuncu tarafında ise pürüz çıktı. Konyaspor yönetimi her iki oyuncuyu göndermek isterken, yerlerine ise genç oyuncular kazandırmayı planlıyor.
SAMBOU’NUN GOLÜ YOK
Sambou’nun 30 Haziran 2026’ya kadar alacaklarının tamamını istediği öne sürüldü. 1 yıllık alacağını peşin olarak istediği iddia edilen Sambou’nun aksi takdirde takımdan gitmek istemediği vurgulandı.Konyaspor yönetiminin ise bu paranın tamamını ödemek istemediği, olası transfer noktasında kolaylık göstereceği dile getirildi. Konyaspor Sambou için 371 bin avro gibi yüksek bir transfer bedeli ödemişti. 26 yaşındaki Senegalli forvet Konyaspor formasını 12 defa terletirken, gol yada asist üretemedi. Hafta içi orta yolun bulunması bekleniyor.
YÖNETİM KOLAYLIK GÖSTERİYOR AMA
Emmanuel Boateng ile Konyaspor’un sözleşmesi 30 Haziran 2026’ya kadar devam ederken, Ganalı oyuncu içinde bir netice elde edilemedi. Oyuncuna gerekli kolaylığın sağlanacağı belirtilirken, Boateng’in gelecek sezonun alacaklarını tamamen istediği vurguladı.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.