Konyaspor yönetimi, Vali Canbolat’ı ziyaret etti

Konyaspor yönetimi, Vali Canbolat’ı ziyaret etti
Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu, Konya Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, 2. Başkan Selçuk Aksoy, başkan yardımcıları Celalettin Yılmaz ve Okay Tınkır ile birlikte Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Olağanüstü genel kurul sonrası Konya Valisi Yakup Canbolat’a nezaket ziyaretinde bulunan Kulluk ve beraberindeki heyet, takımdaki son gelişmeler ve geleceğe yönelik projeler hakkında kendilerini bilgilendirdi.

‘BAMBAŞKA BİR KONYASPOR İZLETECEĞİZ’

Konya şehrine ve halkına yakışır bir takım oluşturabilmek için yönetim kurulumuzun yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, “Bu sezon bambaşka bir Atiker Konyaspor izlettirmek istiyoruz. Rıza Çalımbay hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Geçtiğimiz sene yaşadığımız sıkıntıları bir kez daha yaşamamak için işi baştan sıkı tutuyoruz. İnşallah hepimiz için verimli ve yüzümüzü güldürecek bir dönem yaşayacağız. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz. Bugüne kadar verdiğiniz desteğin aynı şekilde sürmesini diliyoruz” dedi.

‘KONYASPOR, ÖNEMLİ BİR MARKA’

Vali Yakup Canbolat ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Konyaspor bu şehrin en önemli markalarından biri. Bu markanın başarılı olma zarureti var. O yüzden bütün Konya el ele verip takımımızı ve dolayısıyla şehrimizi layık olduğu yere taşımakla yükümlüyüz. Bu vesileyle her zaman kulübümüzün yanındayız, destek vermeye hazırız. Umarım şehrimiz ve takımımız açısından güzel sezon geçiririz tekrar başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretin ardından başkan Hilmi Kulluk, Vali Yakup Canbolat’a üzerinde ismi yazılı forma, çiçek, stadyumumuzun seramik maketi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.