Konyaspor yönetiminden protokol ziyaretleri

Konyaspor yönetiminden  protokol ziyaretleri
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile yeni yönetim kurulu  Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret etti. 

1.jpg

KONYASPOR'DAN PROTOKOL ZİYARETLERİ (VİDEO)

5 Haziran’da seçilen yeni yönetim kurulu, günün ilk ziyaretinde Vali Vahdettin Özkan ile bir araya geldi. Ziyarette Konyaspor’un mevcut durumu hakkında Vali Özkan’ı bilgilendiren Başkan Fatih Özgökçen, samimi bir havada gerçekleşen sohbetin ardından kulübün hediyelerini kendisine takdim etti. 

Vali Vahdettin Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetim kuruluna ve Fatih Özgökçen’e başarı dileğinde bulundu. 

2.jpg

3.jpg

11.jpg

Yönetim vilayet ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Konyaspor’un bugünü ve yarınının konuşulduğu ziyarettin ardından Başkan Özgökçen, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı formayı hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yeni sezon formalarını merakla beklediklerini ve çıkar çıkmaz formaları temin edeceklerini söyledi.

Başkan Altay, yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

 

7.jpg

KONYASPOR'DAN PROTOKOL ZİYARETLERİ (VİDEO)


Konyaspor yönetim kurulu son olarak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Pekyatırmacı, Konyaspor’un bu sezon futbolda ve basketbolda büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

 

Başkan Fatih Özgökçen de, “Yönetim kurulundaki çok kıymetli arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek bir takım oluşturacağız. Ama bu konuda sabırlıyız. Hata yapmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

 

12.jpg

4.jpg

5.jpg

9.jpg

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.