Konyaspor, Zuta ile anlaştı

Konyaspor, Zuta ile anlaştı
Atiker Konyaspor, 26 yaşındaki Makedon asıllı İsveçli sol bek ile anlaştı

Atiker Konyaspor, 26 yaşındaki Makedon asıllı İsveçli sol bek ile anlaştı. Sol kanatta sıkıntı yaşayan temsilcimizde teknik heyetin raporu doğrultusunda yapılan çalışmalarda sona gelinde ve yetenekli oyuncu LEONARD ZUTA ile anlaşmaya varıldı.

Son olarak Hırvatistan'ın Rijeka takımında oynayan deneyimli futbolcu Makedonya Milli takımının formasını da 15 kez terletmişti. 1,84 metre boyundaki Zuta, yan mevki olarak stoper ve sağ bekte de görev yapabiliyor. Bu sezon  Hırvat Ligi'nde 13, Avrupa Kupası ve yerel kupada 2'şer maç olmak üzere 17 kez forma şansı bulan Leonard Zuta 2 gol attı. Lig'de forma giydiği 13 maçın tamamında 90 dakika sahada kalan Zuta, 3 maçta dizindeki sakatlıktan dolayı bir maçta da kadroya alınmadığı için forma giyemedi.  

Hırvat ekibinde 4 sezonda 139 maça çıkan Makedon oyuncu, bu maçlarda 2 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. 21 sarı ve çift sarıdan olmak üzere 1 kırmızı kart gören Zuta'nın güncel piyasa değerni ise 1.25 milyon euro. 

61346300-leonard-zuta-rijeka.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.