Konyaspor'a acil bir galibiyet lazım!

Konyaspor'a acil bir galibiyet lazım!
Yeşil-beyazlılar, Hatayspor’u yendiği takdirde oldukça rahatlayacak. Kaybettiği takdirde kalan 5 haftada takım üzerinde büyük bir baskı oluşacak

 

Süper Lig’de haftayı Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle kapatan Konyaspor’da son 4 maçında galibiyet elde edemedi. Son haftalardaki kazanamama serisinin takım üzerinde baskı oluşturmaması ve düşme kabusunu hissetmemesi adına yeşil-beyazlıların acilen bir galibiyete ihtiyacı bulunuyor.

LİGDE SON 6 HAFTA

Son 6 haftaya girilen Süper Lig’de, Konyaspor’un korkulu rüya görmemesi için 4-5 puanı hanesine yazdırması gerekiyor. Süper Ligde bu sezon için baraj puanı 45 puan olarak hesap ediliyor. Ancak kalan haftalarda alınacak sonuçlara göre baraj puanının yükselmesi ya da azalması ihtimal dahlinde bulunuyor.

HATAYSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Kalan 6 haftada zor bir fikstürün beklediği yeşil-beyazlılar için bu anlamda yarınki Hatayspor maçı büyük önem taşıyor. Yeşil-beyazlılar yarınki maçı aldığı takdirde oldukça rahatlayacak. Kaybettiği takdirse ise takım üzerinde büyük bir baskı oluşacak ve bu da kalan haftalarda takımı olumsuz etkileyecek. Konyaspor kalan 6 haftada; Hatayspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor’la iç sahada, Galatasaray, Göztepe ve Antalyaspor’la ise deplasmanda karşı karşıya gelecek.

KONYASPOR’UN KALAN MAÇLARI

A. HATAYSPOR                                                                                        

GALATASARAY (D)                                                                                           

F. KARAGÜMRÜK                                                                                               

GÖZTEPE (D)                                                                                            

TRABZONSPOR                                                                  

FT ANTALYASPOR (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.