Konyaspor'a Balkanlar’dan stoper

Konyaspor'a Balkanlar’dan stoper
Konyaspor, Kazakistan ekibi Astana'da görev alan Marin Anicic'le büyük ölçüde anlaşma sağladı. Stoper olarak görev yapan Aninic transferinde yardımcı antrenör Ömerovic önemli rol oynadı.

Transfer çalışmalarında emin adımlarla ilerlemek isteyen Konyaspor, defans için aradığı ismi Kazakistan’da buldu. Yeşil-beyazlılar, defans kurgusunda da değişikliğe gitmek isterken, aradığı isim yine bir Balkan kökenli isim oldu. Yeşil-beyazlılar, Bosna Hersekli Anicic ile büyük ölçüde anlaşırken, oyuncunun kısa süre içinde anlaşma imzalaması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ ARALIKTA BİTİYOR

Mostar doğumlu oyuncu kariyeri boyunca sadece iki takımda forma giyerken, yetiştiği Zrinjski Mostar’ın ardından 5 sezon da Astana forması giydi. Astana'yla 31 Aralık 2019'a kadar sözleşmesi devam eden 29 yaşındaki Boşnak stoper bu sezon 26 maçta görev alırken 3 gol, 2 asist kaydetti. 1,92 boyundaki Marin Anicic sol ayağını kullanıyor.

KİMLER GİDECEK?

Takıma 1 stoper daha eklenmesiyle beraber bu bölgede 6 kişilik bir oyuncu topluluğu oluştu. Geçen sezon da bazı bölgelerdeki şişkinlikten yakınan teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki isimle yolları ayırması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam Selim ve Ali Turan’ı takımda tutarken, Uğur Demirok’a yolları ayırmaya karar vermişti. Uzun süreli sakatlık yaşayan Diagne ve Filipovic’ten birinin de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.