Konyaspor'a Boşnak ziyaretçiler

Konyaspor'a Boşnak ziyaretçiler
Konyaspor Kulübü, bir dizi gezi ve ziyarette bulunmak üzere Konya'ya gelen ve bakanlar ile iş adamlarından oluşan Bosna Hersekli heyeti, stat içerisinde yer alan kulüp binasında misafir etti.

Konyaspor Kulübü, bir dizi gezi ve ziyarette bulunmak üzere Konya'ya gelen ve bakanlar ile iş adamlarından oluşan Bosna Hersekli heyeti, stat içerisinde yer alan kulüp binasında misafir etti.

Ziyarette Başkan Ahmet Şan, Kantonal Seviye Bosna Hersek Ekonomi Bakanı Sedzad Milanovic, Tarım, Su ve Orman İşletme Bakanı Saiko Merdzanic, Bütçe ve Kamu Harcamaları Yönetimi Müdürü Edvin Granic, ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Konyaspor Genel Müdürürü Muhammed Ak, Bosna Hersekli ve Türk iş adamları ile basketbol okulunun Bosnalı antrenörü Aziz Bekir, Boşnak futbolcular Riad Bajic, Amir Hadziahmetovic ve Deni Milosevic hazır bulundu. 

Bosna Hersek'li bakanları ve iş adamlarını Konya'da misafir etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Şan, "Uzun yıllardan bu yana gelen Türkiye-Bosna Hersek ve Konya-Bosna Hersek arasındaki iyi ilişkiler artarak devam ediyor. Ticaret, sanayi alanındaki işbirliklerine Konyaspor olarak son yıllarda Bosna Hersek'ten aldığımız genç ve gelecek vaad eden oyuncularla sporu da ekledik. Biz Konya ve Bosna Hersek'i birbirinden ayrılmayan bir parça olarak görüyoruz. Oraya gittiğimizde kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Sizinde aynı şekilde burada evinizde gibi hissetmenizi istiyoruz. İnşallah bundan sonra işbirlikleri ve dostluklarımız daha da artarak devam eder" diye konuştu.

Kantonal Seviye Bosna Hersek Ekonomi Bakanı Sedzad Milanovic ise, "Öncelikle ev sahipliğinizden ve gösterdiğinizden ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde kendimizi Türkiye ve Konya ile birlikte çok sağlam bağları olan bir ülke olarak görüyoruz. Burada bizden olan basketbol antrenörü Aziz Bekir hocamızı ve milli futbolcularımız Riad Bajic, Amir Hadziahmetovic ile Deni Milosevic'in olması Konya'ya karşı ayrı bir sevgi ve sempatimizin olmasına neden oluyor. Burada gerçekten çok güzel ve herkesin büyük bir beğeni ile baktığı muhteşem bir stadyum var. Umarım Konyaspor daha önemli başarılar elde eder ve adını hem ülkenizde hem de Avrupa'da güzel sonuçlarla duyurur" dedi.

Heyet, konuşmaların ardından Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretin sonunda Ahmet Şan, Kantonal Seviye Bosna Hersek Ekonomi Bakanı Sedzad Milanovic'e kartal heykeli ve Konyaspor forması ile Mesnevi, yeşil-beyazlı futbolcu Riad Bajic de Tarım, Su ve Orman İşletme Bakanı Saiko Merdzanic'e kartal heykeli ve Konyaspor forması hediye etti.

Ziyarette hazır bulunan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım da Başkan Ahmet Şan'a günün anısına bir plaket takdim etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.