Konyaspor'a bu sezon hoca dayanmadı

Konyaspor'a bu sezon hoca dayanmadı
 Muhabir
Kabusun devam ettiği Konyaspor'da bu sezon 3 farklı hoca ile 1 maçta da Altyapı Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Hakan Ünal görev yaptı.

Süper Lig'de kabus gibi geçen sezonda bitime 4 hafta kala hala düşme korkusunu yakından hisseden Konyaspor'da bu sezon tabiri caizse hoca dayanmadı.

Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile girdiği sezonda daha sonra Hakan Keleş'i peşinden Fahrudin Omerovic'i takımın başına getirdi. Yeşil-beyazlılar 1 maça da Altyapı Sorumlusu Hakan Ünal yönetiminde çıktı

STANOJEVİC'TEN 1,00 PUAN ORTALAMASI

Aleksandar Stanojevic yönetimindeki Konyaspor, 9 maçta; 2 galibiyet, 3 beraberlik 4 yenilgi alarak 9 puan topladı ve maç başı 1,00 puan ortalaması yakaladı.

KELEŞ'TEN 0,90 PUAN ORTALAMASI

Hakan Keleş'li Konyaspor, 10 maçta; 2 galibiyet, 3 beraberlik 9 yenilgi alarak 9 puan topladı ve maç başına 0,90 puan ortalaması yakaladı.

OMEROVİC'TEN 1,21 PUAN ORTALAMASI

Konyaspor, Fahrudin Omerovic yönetiminde 14 maçta; 4 galibiyet, 5 beraberlik, 5 de yenilgi alarak 17 puan topladı ve maç başı puan ortalaması yakaladı.

HAKAN ÜNAL'LA 1 MAÇTA BERABERLİK

Konyaspor, Hakan Keleş'le Fahrudin Omerovic arasındaki boşlukta 1 maça da Altyapı Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Hakan Ünal yönetiminde çıktı. Yeşil-beyazlılar, şu anda küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor'la 2. devrenin ilk haftasında deplasmanda oynadığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

KALAN 4 MAÇTA TAKIM ALİ ÇAMDALI'NA EMANET

Konyaspor'da kalan 4 hayati maçta teknik direktör olarak Ali Çamdalı takımın başında sahaya çıkacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.