Konyaspor'a kaliteli forvet aranıyor

Konyaspor'a kaliteli forvet aranıyor
Eksik mevkilere transferi sürdüren Konyaspor’da en önemli gündem forvet. Yeşil-beyazlılar takımın gol yükünü sırtlayacak kaliteli bir forvet için arayışlarını sürdürüyor

 

İlk imzaları İbrahim Sehic ve Uğur Demirok’a attıran Konyaspor’da transfer çalışmaları teknik Direktör Bülent Kormaz’ın raporu doğrultusunda devam ediyor.

KALE’YE 1 TRANSFER DAHA

İbrahim Sehic’i kadrosuna dahil eden Konyaspor’da diğer kaleci transferinin rotasını takımdan ayrılmak isteyen Serkan Kırıntılı’nın durumu belirleyecek. Adı Beşiktaş’la anılan Serkan’ın takım bulması durumunda kaleye bir takviye daha yapacak yeşil-beyazlılarda Ertuğrul Taşkıran’a teklif götürülecek. Sehic’in gelmesiyle Konyaspor’a biraz daha mesafeli olabilme ihtimali bulunan Ertuğrul’un teklifi reddetmesi durumunda başka isme yönelecek.

STOPER HATTI TAMAM

Konyaspor’da defans hattı büyük ölçüde tamamlandı. Uğur Demirok, Marin Anicic, Selim Ay, Abdülkerim Bardakçı 4’lüsüyle stoperi tamamlayan yeşil-beyazlılar bu mevkiye başka oyuncu transfer etmeyi düşünmüyor.

SOL BEK SAĞLAM

Konyaspor’da transfer yapılmayacak mevkilerden Alper Uludağ ve Guilhermes Sitya’dan oluşan sol bek oldukça sağlam gözüküyor. Geçtiğimiz sezon forma giydiği son haftalardaki performansıyla parmak ısırtan Alper’le Sitya arasında kıyasıya bir forma mücadelesi yaşanması bekleniyor.

SAĞ BEK DE TAMAM

Sağ bekte deneyimli isim Nejc Skubic’le birlikte Savaş Polat’ı düşünen, emektar Ali Turan’la da 1 yıl daha devam edecek yeşil-beyazlılar bu kanada transferi düşünmüyor. Ancak uygun şartlarda bir oyuncu denk geldiği takdirde bu fırsatın değerlendirebileceği belirtiliyor.

EN ÖNEMLİ SIKINTI FORVET HATTINDA

Konyaspor’da şu anda en çok ihtiyaç duyulan mevki forvet. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de gol yollarında MKE Ankaragücü ve Denizlispor’dan sonra ligin en kötü takımı olan ve forvet oyuncularından çok az katkı alan yeşil-beyazlılar bu mevkiye birisi banko oynayacak 2 transfer yapmayı hedefliyor.

İYİ BİR FORVET ŞART

Şu anda geçtiğimiz sezon 2. yarıda takıma dahil olan ve sezonu tek golle tamamlayan Thuram ve genç Erdon Daci’nin olduğu forvet hattına çok iyi bir oyuncu alınması şart gözüküyor. Bunun yanında forvet veya arkası özelliklere sahip bir oyuncu daha transfer edilmesi planlanıyor. Yeşil-beyazlıların 1. forvette yabancı, 2. forvet veya forvet arkası oyuncuda ise yerliden yana tercih kullanacağı ifade ediliyor. Yeşil-beyazlılar, listede yer alan Muhammet Demir’le anlaşamamıştı.

ORTA SAHAYA DA 2 TAKVİYE YAPACAK

Yeşil-beyazlılarda orta sahaya da en az 2 oyuncu transfer edilecek.  Defansif yönü kuvvetli bir oyuncu ile top dağıtma, oyun kurma, takımı ileri çıkarma, yeteneğine sahip 6 ve 8 numara tabir edilen 2 oyuncu almayı hedefleyen yeşil-beyazlıların Volkan Fındıklı’yla yeniden sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor. Konyaspor’da taraftarların yıldızının barışmadığı isimlerin başında gelen Volkan’la sözleşme imzalandığı takdirde 8 numara diye tabir edilen bir oyuncu daha alınarak orta saha transferi sonlandırılacak. Öte yandan adı Konyaspor’la anılan Soner Aydoğdu, kulübü Göztepe ile 2+1’yıllık yeni sözleşme imzaladı. 

kaliteli.png

 

FERNANDAO İDDİASI

Koyaspor’un forvet transferi için Brezilya Serie A ekiplerinden Esporte Clube Bahia’da forma giyen, Türk futbolseverlerin Bursaspor ve Fenerbahçe’den tanıdığı, Jose Fernandao’yu listeye aldığı iddia edildi. Süper Lig’in yeni ekibi BB Erzurumspor’un da listesinde bulunan 33 yaşındaki Brezilyalı forvet için Konyaspor’un daha yüksek teklifte bulunduğu, bunun için kulübüyle görüşmelere başladığı belirtildi. Fernandao’nun kulübüyle olan sözleşmesi 12 Aralık 2020’de bitecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.