Konyaspor’a Skubic müjdesi

Konyaspor’a Skubic müjdesi
Fenerbahçe'nin başına geçecek olan Aykut Kocaman, Konyaspor'daki öğrencisi Nejc Skubic'i transfer etmeyeceğini açıkladı

Atiker Konyaspor’daki kariyerine Ziraat Türkiye Kupası ile taçlandırarak noktalayan ve taraftarların omuzlarında veda eden Aykut Kocaman’ın yeni takımı Fenerbahçe’ye Konya’dan da götüreceği iddiaları peş peşe gelmey deva ediyor. Önce Bajic ardından Ömer Ali ve şimdi de Skubic…

Medyada transfer dedikodularının arkası kesilmezken, Teknik Drirektör Aykut Kocaman “İmkan olsa gittiğim her yere tüm Konyaspor takımını götürürüm” diyerek büyük bir nezaket örneği göstermiş ve bu iddiaları kibarca yalanlamıştı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Skubic ile ilgili iddiaların yüksek sesle dillendirilmesinin ardından ise, katıldığı bir canlı yayında, “Skubic noktasında kafamda böyle bir tercih yok. Böyle bir girişim olmayacak” ifadelerini kullandı.  

Ocak 2016’da Konyaspor’a transfer olan ve halen 2 yıl daha (31 Mayıs 2019) sözleşmesi devam eden Sloven oyuncu Nejc Skubic, geride kalan 1,5 yılda Atiker Konyaspor formasını 48 Süper Lig ve 18 Türkiye Kupası ve  5 UEFA Avrupa Ligi maçında terletti.  (www.pusulahaber.com.tr)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.