Konyaspor’a yeni sponsor

Konyaspor’a yeni sponsor
Yeşil-beyazlı kulüp, İttifak Holding ile 5 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşmanın 3+2 yıllık olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Kulluk, “Anlaşmanın bedeli ilk yıl için 3 milyon 500 bin lira artı KDV'dir. Diğer kalan 2 yıl için de enflasyon

 

Konyaspor’un yeni isim sponsoru İttifak Holding oldu. Düzenlenen toplantı ile 3 artı 2 yıllığına resmi sözleşme imzalandı. Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Odasında düzenlenen imza töreninde; Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ile İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdere ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“SPONSORLUKLAR KULÜPLERİN CAN SUYUDUR”

Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, İttifak Holdingle yapılan anlaşmanın hayırlar getirmesini temenni ederek, Konya için önemli bir değer olan İttifak Holdingle anlaşmaya vardıklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kulluk, “Bu sene yaptığımız görüşmeler neticesinde İttifak Holding, Konyaspor’un isim sponsoru olarak devam edecek. Biliyorsunuz Anadolu kulüpleri için olmazsa olmaz sponsorluklardır. Sabit gelirlerin yanı sıra sponsorluk gelirleri kulüplerin can suyudur. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“İTTİFAK ETTİK KONYASPOR’U ŞAMPİYON YAPMAYA”

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdere ise yapılan iş birliği ile Konyaspor’un gücüne güç katacağını belirterek; “Yapmış olduğumuz iş birliği hayırlı olsun. 5 yıldır Konyaspor’umuzla ittifak Holding olarak iş birliği içerisindeyiz. Bu yıl bu güzel birlikteliğin 6. yılı. Konya’nın en önemli kuruluşlarından biri olarak takımımızı desteklemenin öncelikli sorumluluklarından biri olduğunu düşünüyoruz. Her şeyden önce Konya’mız ve Konya’nın bir şirketi olarak şehrimiz için hayırlı olacak her türlü projenin arkasındayız. Bu düşüncelerle Konya’mıza ve ülkemize katkılar üretirken diyoruz ki ‘İttifak ettik Konyaspor’u şampiyon yapmaya’. Eminiz ki değerli başkanımız Hilmi Kulluk’un başkanlığında kıymetli hocamız Aykut Kocaman’ın önderliğinde İttifak Holding Konyaspor’umuz önceki başarılarını tekrarlayacak hatta başarılarının üzerine çıkacak ve şampiyon olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Ayrıca Başkan Hilmi Kulluk, deneyimli teknik adam Aykut Kocaman’ın belirlediği bir futbolcunun bonservis ücretinin de İttifak Holding tarafından ödeneceğini sözlerine ekledi. (Ayşegül Ertul)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.