Konyaspor'da gözler ilk buluşmada

Konyaspor'da gözler ilk buluşmada
Konyaspor’da tüm gözler Başkan Fatih Özgökçen’le teknik direktör İlhan Palut arasında gerçekleşecek görüşmeye çevrildi

Konyaspor’da tüm gözler Başkan Fatih Özgökçen’le teknik direktör İlhan Palut arasında gerçekleşecek  görüşmeye çevrildi. Konyaspor’da olağanüstü kongrede göreve gelen Fatih Özgökçen ve yönetim, yeni sezonda da yola devam etme kararı verdikleri teknik direktör İlhan Palut’la henüz yüz yüze tanışamadı. Telefon yoluyla iletişimde olan Özgökçen’le İlhan Palut’un birkaç gün içerisinde bir araya gelmesi bekleniyor. Kısa sürede Konya’ya gelmesi beklenen Palut, Başkan Fatih Özgökçen ve yeni yönetimle tanışacak.

Yol haritası belirlenecek

Fatih Özgökçen-İlhan Palut buluşmasında yeni sezonun yol haritası belirlenecek.  Gidecek kalacak oyuncular, transfer yapılacak mevkiler, transfer listesindeki oyuncular, kamp planlaması gibi konuların ele alınacağı görüşmede yol haritası belirlenecek. Öte yandan Konyaspor’un, 13 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon hazırlıkları için 21 Haziran’da topbaşı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.