Konyaspor’da 1 numaralı gündem forvet

Konyaspor’da 1 numaralı gündem forvet
Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında şu ana kadar dış transferde 3 oyuncuya imza attıran Konyaspor’da 1 numaralı gündem forvet transferi.

 

 

 

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında şu ana kadar dış transferde 3 oyuncuya imza attıran Konyaspor’da 1 numaralı gündem forvet transferi. Kaleci İbrahim Sehic’ten sora orta saha Musa Çağıran ve hücuma dönük kanat Samuel Eduok’u transfer eden yeşil-beyazlılar, forvet transferi için girişimlerini sürdürüyor. Brezilyalı Jose Fernando ile birlikte alternatif olarak Avrupa’da forma giyen Afrikalı 2 oyuncuyla da teması sürdüren yeşil-beyazlı yönetim bu hafta içerisinde neticeye varmak istiyor.

BREZİLYA BASININA GÖRE FERNANDAO KONYASPOR’A ÇOK YAKIN

Konyaspor’un öncelikli olarak renklerine dahil etmek istediği isim Jose Fernandao. Futbolseverlerin Bursaspor ve Fenerbahçe’den tanıdığı Brezilyalı santrafor için girişimlerini sürdüren yeşil-beyazlılar bu transferde sona yaklaştığı iddia edildi. Brezilya basını Fernandao transferinde Konyaspor’un sona yaklaştığını yazdı.

KADROYA ALINMADI

Brezilyalı forvetin Esporte Clube Bahia’nın Palmeiras ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmaması bu iddiaları güçlendirdi. 2018-2019 sezonu devre arasında Bahia'nın 1 milyon euro ödeyerek Al Wahda'dan kadrosuna kattığı 33 yaşındaki golcü oyuncu, geldiğinden beri oynadığı 42 maçta 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. (M. Niyazi Uyanık)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.