Konyaspor'da 100 günlük hasret bitti

Konyaspor'da 100 günlük hasret bitti
Atiker Konyaspor, Alanyaspor’u deplasmanda 4-2 mağlup ederek, Süper Lig'deki 11 haftalık galibiyet hasretini dindirdi. 100 günün ardından 4 gollü bir galibiyete imza atan yeşil-beyazlılar 3 puanla beraber moral de depoladı.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Atiker Konyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 4-2 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar bu skorla 11 hafta aradan sonra galip geldi ve kendisine 41 puanla 8. sırada yer buldu. Ligde en son 27 Ocak’ta sahasında oynadığı maçta Antalyaspor’u 2-0’la geçen Konyaspor, bu tarihten sonra oynadığı 11 maçta 7 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Konya temsilcisi, bu maçlarda 6 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü.

100 GÜNLÜK HASRET

Alanyaspor karşısında akılcı bir futbol ve iyi paslaşmalarla eski günlere dönüş sinyali veren yeşil-beyazlılar, defansta ise istediğini ortaya koyamadı. Ligde en çok pozisyon verdiği maçlardan birini yaşayan temsilcimiz, ön bölgede ise daha istekli ve doğru tercihlerle oynadı. Antalyaspor galibiyetinin üzerinden 100 gün geçerken, tam zamanında gelen galibiyet takımı son maçlar için motive etti.

İKİ KAYIP

Alanyaspor maçı öncesinde özellikle stoperde yaşanan sakatlık ve cezalar can sıkarken, maça orta saha oyuncusu Jevtovic stoper olarak başlarken, zaman zaman duracağı yer konusunda sorun yaşasa da iyi bir maç çıkardı. Jevtovic, takımını gri getiren gole de imza atarken, maçın iyilerinden biri oldu. Maçta sarı kart gören isimlerden Ali Turan ve Yatabare Trabzonspor maçında cezalı duruma düşerken, cezası biten Uğur Demirok, takımdaki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.