Konyaspor’da 100. yılda forma satışlarında patlama bekleniyor

Konyaspor’da 100. yılda forma satışlarında patlama bekleniyor
100. yılda formalarına büyük ilgi bekleyen Konyastore, Lotto ve Nike marka stokları eritmek için indirim kampanyası başlattı

 

Konyaspor’da 100. yılda forma satışlarına ilginin büyük olması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle sahalardan uzak kalan yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, yeni sezonunda bu özlemin hasretiyle maçlara gidecek. Yeşil-beyazlılar hem bu hasreti hem de ömürlerinde bir kere görebilecekleri 100. yıl heyecanını alacakları formalarla taçlandırmak istiyor. Konyaspor’da yeni formaların 15 Haziran’da gelmeye bir kaç gün sonrasında da Konyastore’da satışına başlanması bekleniyor.

KONYASTORE’DAN İNDİRİM KAMPANYASI

Konyastore’da da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 100. yıl talebine karşı hazırlıklarına başlayan mağaza, önceki senelere ait Lotto ve Nike markalı ürünlerde büyük indirim kampanyası başlattı. Mağaza formalarda yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor.

179,95 TL olan Lotto markalı formalar 109, 95 TL’den, 179,95 TL olan Nike “Chalng” ve “Challenge” markalı formalar ise 79,95TL’den satılıyor.

100. YIL FORMALARI MACRON’DAN

2021-2022 Futbol Sezonu’nda 100. yılını kutlayacak Konyaspor’da formalar “Macron” tarafından üretilecek. Geçtiğimiz sezon İtalyan Lotto’nun forma sponsorluğunu yaptığı yeşil-beyazlılar, yeni sezon forma sponsorluğu için, son yıllarda büyük atılım yapan, bir başka İtalyan spor giyim markası ‘macron’la anlaştı. Yeşil-beyazlılar, 100. yılda bir ilke daha imza atarak maç ve antrenman formaları için iki ayrı firmayla anlaşma imzaladı. Temsilcimizde antrenman formaları ise son yıllarda atılıma geçen ve geçtiğimiz yıl Süper Lig’de bazı takımlara sponsor olan Türk markası ‘bilcee’ olacak. 

100-yilda-3.jpg100-yilda-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.