Konyaspor'da 24 oyuncunun lisansı çıkarıldı

Konyaspor'da 24 oyuncunun lisansı çıkarıldı
TFF bilgi ekranına göre Konyaspor şu ana kadar 14’ü yerli, 10’u yabancı 24 oyuncunun lisansı çıkarttı

 

 

Konyaspor Kulübü 2021-2022 Futbol Sezonu için şu ana kadar 24 oyuncunun lisansını çıkardı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bilgi ekranına göre Konyaspor, 14’ü yerli, 10’u yabancı 24 oyuncunun lisansı çıkarttı.

YERLİLER

Yeşil-beyazlılar kaleciler Eray Birniçan, Erten Ersu ile birlikte Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Ahmet Yılmaz Çalık, Alper Uludağ, Barış Yardımcı, İsmail Güven, Musa Çağıran, Oğulcan Ülgün, Serdar Gürler, Soner Dikmen, Ahmet Karademir ve Hüseyin Biber’in lisansını çıkarttı.

YABANCILAR

TFF Bilgi ekranına göre; Konyaspor’un lisansını çıkarttığı yabancı oyuncular; İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Guilherme Sitya, Marin Anicic, Amar Rahmanovic, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi, Sokol Cikalleshi, Erdon Daci ile MKE Ankaragücü’ne gönderilmesi gündemde olan Farouk Miya oldu.

ÇEKİCİ VE MPOKU’NUN

LİSANLARI HENÜZ ÇIKMADI

Konyaspor’da Ankaragücü’nden transferi Arnavut oyuncu Endri Çekiçi ile BAE’nin Al-Wahda’da forma giyen Demokratik Kongolu milli futbolcu Paul Jose Mpoku’nun lisanslarının henüz çıkarılmadığı görüldü. TFF bilgi ekranında Ukraynalı forvet Artem Kravets’in lisansının henüz çıkarılmaması dikkatlerden kaçmadı. 

konyaspor-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.