Konyaspor’da ağır toplar çizik yedi

Konyaspor’da ağır toplar çizik yedi
Konyaspor yeni yönetiminde eski yönetimden önemli isimler yer almazken, 4 yeni isim de yönetime girdi. Başkan Kulluk, eski yönetimden 10 isme yeni yönetimde görev vermedi.

Konyaspor akşam olağanüstü genel kurulla yeni yönetimini belirleyecek. Yeşil-beyazlılarda, yeni yönetimde yer alacak isimlere Pusula Gazetesi ulaşırken, yönetimde ciddi değişim yaşandı. Başkan Hilmi Kulluk, yönetim kurulunu 21’den 15’e indirirken, önceki dönem önemli görevlerde bulunan birçok yönetici yeni dönemde çizik yedi.

GİDENLER

Yeşil-beyazlıların yeni yönetiminde Enes Ünlüer, Okay Tınkır, Abbas Kılınç, Recep Çınar, Mehmet Tosunoğlu, Muzaffer Eğerci, Mehmet Güney, Dursun Kabakçıoğlu, Gültekin Zeren ve Hüsamettin Küçükmeral yer almayacak.

YENİ İSİMLER

Başkan Kulluk, yönetimde daha aktif olacak isimlere yer verirken, daha hızlı çalışabilmek için de sayıyı azalttı. Yeni yönetimde 10 kişi görev almazken, 4 yeni isim yönetime eklendi. Yeşil-beyazlılarda gelecek dönem görev yapacak yeni yöneticiler de şu isimler oldu: Güven Öten, Fuat Kunduracı, Abdülkerim Selek, Ali Kemal Işıkçeviren.

İlgili Haberler

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum