Konyaspor'da başarının mimarı ve gizli kahramanları

Konyaspor'da başarının mimarı ve gizli kahramanları
Konyaspor’da başarının mimarı İlhan Palut’a, perde arkasında özverili ve uyumlu çalışan bir ekip eşlik ediyor

Geçtiğimiz yıl Süper Lig’i 3. sırada bitiren Konyaspor’da son dönemde elde edilen başarının baş mimarı kuşkusuz İlhan Palut. Konyaspor’da teknik adamlı kariyerinde zirveye doğru adım adım ilerleyen genç teknik adam taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Sadece sonuç değil aynı zamanda oyun odaklı futbol anlayışını Konyaspor’a aşılayan genç teknik adam, futbolseverlerin izlerken keyif aldığı ve futbola doyduğu bir takım oluşturdu. Sahada futbolun tüm gereklerini yerine getirmeye çalışan, oyunu çirkinleştirmeyen, hücum aksiyonlarını asla ikinci plana atmayan ve bunun sonucu ligin golcü takımlarından birisi haline gelen yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne de iyi bir başlangıç yaptı. BATE Borisov’u, 10 kişi kalmasına rağmen 3-0 mağlup eden Konyaspor artık sonraki turu düşünmeye başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde hedefini gruplar olarak belirleyen yeşil-beyazlılar başarılı olarak ülke puanına da katkı sağlamak istiyor.

basarinin-1.png

UYUMLU VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Konyaspor’un bu başarısının mimarı İlhan Palut’a, şoföründen malzemecisine, tercümanından sağlık ekibine, masöründen antrenörlerine kadar dev bir ekibin uyumlu ve disiplinli çalışması ile verdiği destek yatıyor. Başarının perde arkasındaki gizli kahramanları olan teknik ekip, Palut’un adeta sağ kolu. Takımın her açıdan maçlara hazırlanmasını sağlayan teknik ekip, maç analizleriyle de Palut’a büyük kolaylık sağlıyor. Yüksek isabetli analizler İlhan Palut’un işini çok kolaylaştırıyor ve maçların kazanılmasında önemli rol oynuyor.

basarinin-2.png

İŞTE O GİZLİ KAHRAMANLAR

Konyaspor'un ve İlhan Palut’un başarısında pay sahibi olan perde arkasındaki isimler:

Seçkin Özdil (Genel Menajer), Osman Demir (1. Yardımcı Antrenör), Erkan Akkoç (Yardımcı Antrenör), Bekir Arpacı (Kaleci Antrenörü) Çağatay Turan (Atletik Performans Antrenörü), Hacı Çetin (Maç ve Performans Analizi Antrenörü), Gökhan Özhan (Doktor), İlker Arıbaş (Fizyoterapist), Emre Göktepe (Beslenme Uzmanı), Mustafa Övüş (Masör), Mehmet Can (Masör), Fatih Tobakçal (Masör) İsmail Bostan (Masör), Vedat Kavi (Tercüman), Murat Ağcadağlı (Malzeme Sorumlusu), Fevzi Keskin (Malzeme Sorumlusu) İsmail Üstün (Malzeme Sorumlusu), Ali Kandak (Şoför).

ilhan-palut-ve-adamlari-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.