Konyaspor'da başkan Fatih Özgökçen'den yoğun mesai

Konyaspor'da başkan Fatih Özgökçen'den yoğun mesai
Başkanlığa seçilmesinin ardından yoğun bir mesaiye başlayan Fatih Özgökçen, basketbol takımının gelecek yıl planlamasıyla ilgili görüşme yaptı

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, başkanlığa seçilmesinin ardından yoğun bir mesaiye başladı. Futbol şubesinde gelecek sezon çalışmalarıyla ilgili yoğun bir mesaiye başlayan Özgökçen, basketbol ve amatör şubelerle ilgili de görüşmelerini devam ettiriyor. Bu kapsamda basketbol şubesinin gelecek yıl planlamasıyla ilgili görüşme yapan Başkan Özgökçen, Genel Menajer Yaşar Berber ve basketbol şubesinden sorumlu yöneticiler Hakan Faydasıçok ve Sami Pirinç ile bir araya geldi. Fatih Özgökçen görüşmede, yeni sezon yol haritası ve hedeflerle ilgili istişarelerde bulunduklarını söyledi.

SÜPER LİG HEDEFİ BU SEZON OLMADI

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonu 3. sırada bitirdi. Play-off ilk turunda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 2-0’la geçen yeşil-beyazlılar yarı finalde Yalovaspor’a 3-1 yenilerek finale ve Süper Lig hedefine veda etti. 

 

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, kazada annesi vefat eden babası yaralanan Konyaspor Futbol Akademisi futbolcusu Mevlüt Göktaş için başsağlığı mesajı yayımladı. Özgökçen mesajında, “Akademi futbolcumuz Mevlüt Göktaş’ın kıymetli annesinin vefatını, babasının ise tedavi altına alındığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, babasına şifa, evladımıza başsağlığı ve sabır diliyorum “ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.