Konyaspor'da biri geliyor, diğeri gidiyor

Konyaspor'da biri geliyor, diğeri gidiyor
 Muhabir
Konyaspor’un transfer etmek istediği oyuncu için yönetimden açıklama geldi. Bu kapsamda bir oyuncu gelecek bir oyuncu gidecek.

Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Genç oyuncular üzerinde araştırmalarına devam eden Konyaspor, 20 yaşındaki Emir Bars transferinde sona geldi. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı, Konya Olay TV’ye süreç ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Emir Bars’ı yakın zamanda Konya’ya getirmek istediklerine dikkat çeken Küçükbakırcı, “Yatırım olarak düşündüğümüz bir oyuncu. Transferde sona geldik. A takımda oynayabilecek bir isim” dedi.

BLAZ KRAMER İÇİN KONUŞTU

Küçükbakırcı, yılan hikayesine dönen ve Konyaspor’dan ayrılması beklenen Blaz Kramer içinde net konuştu. Küçükbakırcı, Blaz Kramer’i takımda tutmak istediklerini fakat daha sonra kendisine izin verdiklerini dile getirdi. Küçükbakırcı, “Al Akhoud takımının Suudi Arabistan Federasyonu ile ilgili resmi prosedürleri vardı. Onay sürecini tamamladılar. Bugün Kramer’in takımdan ayrılması bekleniyor” diye konuştu.

Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı’nın açıklamasına göre Emir Bars, Konya’ya gelecek. Blaz Kramer ise takımdan ayrılacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.