Konyaspor'da Blaz Kramer bilmecesi

Konyaspor'da Blaz Kramer bilmecesi
Konyaspor'da bir süredir adı yazılan Blaz Kramer konusunda basında ve sosyal medyada farkı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Forvet arayılşlarını sürdüren Konyaspor'da bir süredir Polonya'nın Legia Varşova forma giyen Sloven oyuncu Blaz Kramer'in adı geçiyordu.

Leiga net'te 6 Temmuz'da çıkan br haberde 28 yaşındaki oyuncunun Konyaspor'da transferi için takımla vedalaştığı belirtilerek, "Soyunma odasında takım arkadaşlarıyla vedalaşan Sloven futbolcu, artık Türk Konyaspor'a gidecek" ifadelerine yer verilmişti.

Bugün sosyal medyada Konyaspor'un oyuncuyla prensipte anlaştığına dair paylaşımlar yapıldı. Ancak doğruluğu tescillenemedi.

untitled-5.jpg

KONYASPOR'UN ARADIĞI FORVET Mİ?

Öte yandan uzun süredir forvet transferlerinde hayal kırıklıkları yaşayan ve Sambou transferinde bir kez daha hayal kırıklığına uğrayan Konyaspor'da Blaz Kramer isminin doğru isim olup olmadığı konusunda da soru işaretleri oluştu. Sosyal medyada bazı yeşil-beyazlı taraftarlardan Kramer ismiyle ilgili tepkiler geldi.

Blaz Kramer, Legia Varşova formasıyla 46 maçta,12 gol attı, 1 asist yaptı, 6 kez sarı kart gördü.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.