Konyaspor'da Bu Hafta

Konyaspor'da Bu Hafta
Konyaspor, istişare toplantısında, Konyaspor Antalyaspor hazırlıkları başladı, Genç taraftara forma jesti, Yedeklere gün doğdu, 3 Konyasporluya milli davet

Konyaspor, istişare toplantısında

Son 2 sezonda UEFA Avrupa Ligi’ne katılan Atiker Konyaspor, Milan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Milan Football Business Zirvesi'ne katıldı. Toplantıya Konyaspor’un yanı sıra Türkiye’den Sivasspor da katıldı. Seria A kulüpleri ve uluslarası birçok kulüp, temsilcilerimizle tecrübelerini paylaştı.

konyaspor,-istisare-toplantisinda.jpg

Antalyaspor hazırlıkları başladı

Atiker Konyaspor, ligin 12.haftasında iç sahada oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde toplanan yeşil-beyazlı sporcular, saat 17.00’de yaptığı yenileme antrenmanı ile Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Genç taraftara forma jesti

Süper Lig’in 9.haftasında Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşma için Konya’dan yola çıkan genç taraftar, deplasman yolunda ev ödevi yaparken görüntülenmişti. Konyaspor yönetiminin de dikkatini çeken genç taraftar, yeşil-beyazlı kulüp tarafından ağırlandı, forma hediye edildi. Kulüpten konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Kayserispor deplasmanına babasıyla birlikte giden ve ödevlerini otobüste yapan Mehmethan Kayhan'ın o gün üzerinde antrenörümüz Veysel Cihan'ın forması vardı. Şimdi bir forması daha oldu" denildi. 

genc-taraftara-forma-jesti.png

Yedeklere gün doğdu

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. Lig’e ara verilirken, bu tatil en çok Konyaspor’un gençlerine yarayacak. Yeşil-beyazlılar haftayı boş geçmemek için Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile özel maça çıkma kararı alırken, teknik direktör Mehmet Özdilek’in fazla forma şansı bulamayan oyunculara bu maçta şans vermesi bekleniyor. 

yedeklere-gun-dogdu.jpg

3 Konyasporluya milli davet

Atiker Konyasporlu futbolculardan Wilfred Moke ile kadroda düşünülmeyen Malick Evouna ve Lebogang Manyama ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Oyuncular, 2018 Rusya Dünya Kupası Afrika Kıtası Grup Eleme maçlarında forma giyecek.

Lebogang Manyama, Güney Afrika’nın 10 ve 14 Kasım tarihlerinde Senegal, Wilfred Moke Kongo’nun 11 Kasım’da Gine ve Malick Evouna da Gabon’un 11 Kasım’da Mali ile oynayacağı maçlar için milli takımlarda bulunuyor.

3-konyasporluya-milli-davet.jpg

(Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.