Konyaspor'da bu hafta

Konyaspor'da bu hafta
Manyama Batman Petrolspor maçında 2 golle döndü, Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Volkan sakatlandı, yedek klübesinde isimler ilk kez forma giydiler.

Manyama 2 golle döndü

Anadolu Kartalı Atiker Konyaspor’un bu sezon başında transfer ettiği Afrikalı futbolculardan Lebogang Manyama, Batman Petrolspor ağlarına 2 gol birden gönderdi. Son zamanlardaki performansıyla hayli eleştirilen Manyama, ilk golde kaleci hatasını değerlendirirken, ikinci golünde ise savunmanın zaafını affetmedi. 

manyama-2-golle-dondu.jpg

Ağır zemin, futbola müsaade etmedi

Yeni stadyumuna geçmek için geri sayıma geçen Batmanlılar, stadyum yetişmediği için Konyaspor ile oynanan maçı 16 Mayıs Stadyumu’nda oynamak zorunda kaldı. Havanın yağışlı olması nedeniyle bir hayli ağırlaşan zemin, birçok pozisyonda futbolculara zor anlar yaşattı. 

agir-zemin,-futbola-musaade-etmedi.jpg

Volkan sakatlandı

Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncularından Volkan Fındıklı, Batman Petrolspor maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Ağır zeminde rakibi ile girdiği ikili mücadelede sağ ayak bileğinden sakatlanan Volkan’ın kesin durumu, bugün çekilecek MR sonucunda belli olacak. 

volkan-sakatlandi.jpg

İlk kez forma giydiler

Atiker Konyasporlu oyunculardan Kadir Kaan Özdemir, Savaş Polat ve İsmail Güven, dün oynanan Batman Petrolspor maçıyla bu sezon A takımla ilk resmi maçlarına çıktılar. Kaan Özdemir maça ilk 11’de başlarken, Savaş Polat ve İsmail Güven ise sonradan oyuna dahil oldu. 

ilk-kez-forma-giydiler.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.