Konyaspor'da Bülent Korkmaz’ın Miya sevinci

Konyaspor'da Bülent Korkmaz’ın Miya sevinci
Takımın en golcü oyuncusu Miya ve diğer sakatların iyileşmesinden sonra derece memnun olan Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, forma rekabetinin takıma olumlu yansıyacağına inanıyor

Konyaspor’da ligin kalan 8 haftalık bölümünde forma rekabeti üst düzeyde olacak. Koronavirüs nedeniyle verilen arada yeşil-beyazlılarda sakat oyuncuların tamamı iyileşti. Temsilcimiz uzun süre sonra tam kadro çalışmaya başladı. 5 golle takımın en golcü oyuncusu olan Faruku Miya ile Marin Anicic başta olmak üzere sakat oyuncuların tamamen iyileşmesi teknik direktör Bülent Korkmaz ve teknik heyeti memnun ediyor.

FORMA SAVAŞI TAKIMA OLUMLU YANSIYACAK

TFF tarafından olumsuz bir gelişme olmadığı takdirde 12 Haziran’da başlatılması planlanan Süper Lig’de kalan 8 haftada ölüm kalım savaşına çıkacak Konyaspor’da forma rekabetinin çıkışta içinde görüntüsü veren takıma olumlu yansıyacağına inanılıyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz sakat oyuncuların iyileşmesinden memnun olduğunu söyledi.

EN GOLCÜSÜ MİYA

Faruku Miya’nın uzun süre sonra sahaya çıkabileceğinin altın çizen Korkmaz, Ugandalı oyuncunun takımın en golcü oyuncusu olduğuna dikkat çekti. Mina’yı 8 numara ve kanatlarda da oynatabileceğini ifade eden deneyimli teknik adam Anicic’in de iyileşmesi sonrası, savunmada rekabetin arttığını bunun da takıma olumlu yansıyacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.