Konyaspor'da defans çöktü

Konyaspor'da defans çöktü
Atiker Konyaspor devrenin başında forvette yaşadığı sakatlık sürecinin benzerini defansta yaşıyor. Yeşil-beyazlılarda Diagne, iki ay içinde ikinci kez menüsküs ameliyatı oldu. Diagne sezonu kapatırken, bu hafta Jevtovic stoper başlayacak

Konyaspor forvet ve orta saha sakatlıklarından kurtulurken, bu kez de defans oyuncularının sakatlığıyla sarsıldı. Yeşil-beyazlılarda aynı bölgedeki aynı süreçte sakatlanırken, bu sezon sakatlıklar peşini bırakmadı. Forvet ve orta saha oyuncularının sakatlığının ardından defansta bir anda yaşanan sıkıntılar yeşil-beyazlıların savunma kurgusunu yerle bir etti. Yeşil-beyazlılarda yaşanılan sakatlıklardan dolayı Alanya maçına Ali Turan Jevtovic ikilisi savunmanın göbeğinde çıkmıştı.

EKSİKLER DEVAM

Yeşil-beyazlılarda Alanyaspor maçı öncesi başlayan defans sakatlıkları sürerken, Ali Turan da cezalı duruma düştü. Temsilcimizde cezası biten Uğur kadroya dönerken, bu kez de Fallou Diagne bir kez daha ameliyat masasına yattı. Filipovic’in ardından Fallou İagne de menüsküs ameliyatı olarak sezonu kapattı. Selim’in de sakatlığının sürmesi nedeniyle bu hafta da defansta Uğur-Jevtovic ikilisinin zorlun ikili olması bekleniyor.

İKİ AYDA İKİ AMELİYAT

Konyaspor’un sezon başında Werder Bremen’den kadrosuna kattığı Senegalli stoper Fallou Diagne, Almanya’da sağ dizinden dış menüsküs ameliyatı geçirdi. Konyaspor Kulübü, Diagne’nin başarılı bir operasyon geçirdiğini ve tedavisine cuma gününden itibaren kulüpte başlanacağını açıkladı. Bu sezon 14 maçta forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle 11 maçta takımını yalnız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.