Konyaspor'da defans da değişecek

Konyaspor'da defans da değişecek
Konyaspor forvet takviyesinin ardından gözler diğer mevkilere çevrildi. Yeşil-beyazlılarda sol ön ve arka ile defansa da dokunuşlar gelecek. Teknik direktör Aykut Kocaman, gönderilecek isimleri de belirlerken, görüşmeler yoğunlaştı.

Konyaspor transferde temkinli adımlar atarken, bir yandan da güçlü bir takım oluşturabilmenin peşinde. Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar gönderilecek isimler üzerinde de yoğun mesai harcıyor. Forvet takviyesinin ardından takımda sol kanat ve defans üzerinde çalışmalara yoğunluk veriliyor. Özellikle defans kurgusunu yenilemek isteyen Kocaman, bazı isimlerle yolların ayrılmasını bekliyor.

2 GİDECEK 1 GELECEK

Sezon içinde takımda 6 tane stoperin olduğunu söylerken, şişkin bölgeleri yenileyeceğinin de sinyalini vermişti. Kocaman, defans ile ilgili raporunu da verirken, bazı değişiklikler yaşanacağını söylemişti. Defansta stoper olarak şu anda 5 ismin sözleşmesi sürerken, takımdan ayrılacak ilk ismin Uğur Demirok olması bekleniyor. Uğur’la birlikte bir kişinin daha gönderilmesi gündemde. Sakat oyuncuların durumuna göre defans bölgesinden ayrılacak isim netleşecek. Filipovic ve Diagne’nin sakatlıklarına göre defans şekillenecek.

SOLA ÇÖZÜM ARAYIŞI

Konyaspor’da sol tarafa hem öne hem de arkaya transfer yapılacak. Aatif defteri kapanırken, her iki kanatta da oynayabilecek bir ismin üzerinde duruluyor. Sol bekte Zuta ile yolları ayırmanın metotları üzerinde durulurken, bu oyuncuyla yolların ayrılması durumunda sol beke takviye yapılacak. Zuta’nın gitmesi durumunda bu bölgede sadece Ferhat’la devam edilemeyeceği görüşü ağırlık kazanırken, iki yönlü bir bek üzerinde de çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.