Konyaspor’da dönüş hazırlıkları

Konyaspor’da dönüş hazırlıkları
Süper Lig'in başlamasıyla ilgili ortaya çıkan muhtemel tarihlerin ardından Konyaspor’da sahaya inme hazırlıkları başladı.

 

Süper Lig'in başlamasıyla ilgili ortaya çıkan muhtemel tarihlerin ardından Konyaspor’da sahaya inme hazırlıkları başladı. Kulüpler Birliği’nin toplantısı sonrası Süper Lig'in muhtemel başlama tarihinin 12-13-14 Haziran olarak açıklamasıyla birlikte Konyaspor’da antrenman hazırlıkları başladı. Yönetimin sürekli temas halinde olduğu Bülent Korkmaz’la durum değerlendirmesi yaptığı öğrenilirken yeşil-beyazlıların mayıs ayının ilk haftasında antrenmanlara başlayabileceği tahmin ediliyor.

BİREYSEL ANTRENMANLAR SÜRÜYOR

Pandemin ortayı çıktığı ilk günden beri Kayacık Tesislerini karantina altına alarak gerekli önlemleri alan Konyaspor, Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı kuralları ise yakından takip ederek oyuncularını bilgilendirdi.  Yeşil-beyazlılarda tesislerde kalanlar tesislerde evlerinde kalanlar ise evlerinde bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

GÖZLER AY SONUNDAKİ TOPLANTIDA

Süper Lig’de Konyaspor’la birlikte tüm kulüplerde gözler ay sonundaki toplantıya çevrildi. Bu ayın sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği tekrar bir araya gelerek son değerlendirmeyi yapacak. Toplantıda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun raporları da göz önüne alarak liglerin başlangıç takvimiyle ilgili nihai kararın verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.