Konyaspor'da eksikler can sıkıyor!

Konyaspor'da eksikler can sıkıyor!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşı karşıya gelecek Konyaspor’da eksik oyuncuların çokluğu can sıkıyor.

Süper Lig'in 11. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşı karşıya gelecek Konyaspor’da sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor.

MUSA AMELİYAT OLDU

Alanyaspor maçında sakatlanan Musa Çağıran ameliyat oldu. Dış menüsküsünde yırtık saptanan Musa’nın başarılı bir ameliyat geçirdiği 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

6 OYUNCUNUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Konyaspor’da sakatlıkları ve tedavileri süren Marin Anicic ve Volkan Fındıklı'nın yanısıra takımdan ayrı tedavilerine devam edilen Artem Kravets, Sokol Cikalleshi, Farouk Miya, Samuel Eduok’tan, Miya'nın son durumunun maç günü belli olacağı, diğer isimlerin maçta forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi.

ALPER KART CEZALISI

Konyaspor’da Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Alper Uludağ, BB Erzurumspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıklarla sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlılarda Kovid-19 tedavi ve karantina süreçleri tamamlanan İbrahim Sehic ve Levan Shengelia’nın takıma katılması bir nebze olsun teselli kaynağı oldu.

KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF

Öte yandan Konyaspor’da Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi yapılan Kovid-19 testlerinde pozitif bulguya rastlanmadı. Kulüp doktoru Gökhan Özhan, "Kayacık tesislerimizde  teknik heyetimize, futbolcularımıza ve personelimize sponsor hastanemiz Medicana tarafından yapılan PCR testlerinde pozitif bulguya rastlanmadı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.