Konyaspor'da Enis Bardhi: Hayatımız için oynadık

Konyaspor'da Enis Bardhi: Hayatımız için oynadık
 Muhabir
Konyaspor'un orta saha oyuncusu Alanyaspor, maçı sonrası ilginç mesajlar verdi

TÜMOSAN Konyaspor deplasmanda 22. haftada Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan ve yeşil beyazlıların tek golünü atan Enis Bardhi, sahaya istediklerini yansıtamadıklarını dile getirdi. Bardhi, “Maça başladıktan sonra yapmak istediklerimizi sahaya tam olarak yansıtamadığımız, oyuna istediğimiz gibi geç girdiğimiz bir karşılaşma oldu. Özellikle ilk yarıda odaklanmamız gereken önemli anları kaçırdık ve konsantrasyon eksikliği yaşadık. İkinci yarıda ise adeta hayatımız için oynadık. Biz futbolu hayatımızın önemli bir parçası olarak görüyoruz ve bu şekilde oynayamamak kabul edilebilir değil” dedi.

DERS ÇIKARMALIYIZ

Barhi sözlerini şu şekilde tamamladı, “Attığımız gol galibiyet ya da beraberlik için yeterli olmadı. Hepimiz üzgünüz. Artık bir an önce kazanmaya başlamamız gerekiyor ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Yaşadığımız bu süreçten ders çıkarmalı ve bunu durdurmamız gerektiğinin farkında olmalıyız. Taraftarlarımızla birlikte yeniden mutlu olmak için en kısa sürede galibiyetler almak zorundayız”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.