Konyaspor'da ertelenen genel kurul sonrası Adem Bulut'tan açıklama

Konyaspor'da ertelenen genel kurul sonrası Adem Bulut'tan açıklama
 Muhabir
Konyaspor'da ertelenen genel kurul sonrası adı başkan adaylığı için geçen KOMÜT Başkanı, İşadamı Adem Bulut'tan açıklama geldi

Konyaspor'da yeterli çoğunluk sağlanamadığı ve başkan adayı çıkmadığı için ertelenen olağanüstü genel kurul kararı sonrası adı Konyaspor Başkan Adayı olarak anılan Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Adem Bulut, açıklamalarda bulundu.

"EVET BİR SÜREÇ VARDI AMA..."

Yeni dönemde Konyaspor'a "başkan adayı" olacağı ve sonrasında da "adaylıktan çekildiği "yönündeki söylemlerin doğru olmadığını söyleyen Bulut, "Aday olma ya da adaylıktan çekilme gibi bir durumum olmadı. Evet bir süreç vardı. Ama ben aday olduğumu resmi olarak hiç açıklamadım" ifadelerini kullandı.

"BU SÜREÇTEN SONRA BEN ADAY DEĞİLİM"
Sözlerinin çarpıtıldığını savunan Adem Bulut şu ifadeleri kullandı: "Konya zor bir coğrafya. Söylenen ile yansıyan farklı olabiliyor. Konyaspor sahipsiz kalmaz. Bugün bunları konuşmak bile Konya açısından üzücü. Herkes elinden geldiğince mücadele veriyor. Maddi ve manevi elimizden geleni yapıyoruz. Ama bunun karşılığında istifaya çağrılıyoruz. Medyanın yıpratıcı açıklamaları da çok etkiliyor. Aday olma veya adaylıktan çekilme gibi bir durum söz konusu değil. El birliğiyle destek olmak için varım, bu süreçten sonra ben aday değilim."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.