Konyaspor'da Ethemi'den "opsiyonel" performans!

Konyaspor'da Ethemi'den "opsiyonel" performans!
 Muhabir
Konyaspor'da Valon Ethemi son 2 maçta skora doğrudan katkı yaptı

Konyaspor’un devre arasında İstanbulspor’dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak renklerine dahil ettiği Valon Ethemi yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Hatayspor maçında asist yapan Makedon oyuncu Pendikspor maçında da şık golle skora doğrudan katkı yaptı.

431203063-843090927828201-5527177314154318130-n.jpg

‘KATKILARIM SÜRECEK’

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Ethemi, “Pendik önemli bir rakip. Bizde 2 puan aşağıdalardı. Bugün benim ve Sokol’un golüyle 3 puanı aldık. Galibiyet için buradaydık. Bu galibiyet önümüzdeki maçlarda daha sakinlik sağlayacak. Bugün takım ruhunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum” dedi. "Konyaspor’a transfer olduktan sonra kadro ve oyuncu kalitesini fark ettim. Takım ruhunu yakalayabilmek adına ofansif ve defansif olarak bireysel değil grup halinde hareket ediyoruz. Katkılarımla birlikte takımın daha çok gelişeceğine ve ilerleyeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

BU PERFORMANSI DEVAM EDERSE...

İstanbulspor, 1997 doğumlu Makedon oyuncunun bonservisi 2 milyon euro olarak belirlerken Konyaspor’un opsiyonu kullanması halinde bu parayı İstanbulspor’a 10 taksitte ödeyecek. Ethemi’nin bu performansını sürdürmesi halinde, normalde bu kadar yüksek bonservis ücreti ödeme politikası olmayan yeşil-beyazlılarda, satın alma opsiyonunu kullanma seçeneğinin sezon sonu güçlü bir şekilde gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum