Konyaspor'da forvet harekatı

Konyaspor'da forvet harekatı
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman gelecek sezon için önemli bir değişimin sinyalini verirken, özellikle gidecek oyuncular transfer rotasını belirleyecek. Tecrübeli teknik adam öncelikle forveti yenilemek istiyor

Bu sezon özellikle ön bölge oyuncularıyla ilgili sıkıntı yaşayan Atiker Konyaspor’da ilk neşter bu bölgeye gelecek. Yeşil-beyazlılar, ön bölgede oynayan birçok oyuncuyla yolları ayırmak isterken, forvet transferine de öncelik verecek. Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan yönetim bir yandan kongre çalışmaları bir yandan da transfer için mesai harcıyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Yeşil-beyazlılarda forvetin tamamının değişimi yönünde karar alınırken, sözleşmeleri 2020’de sona erecek Jahovic ve Yatabare ile yollar ayrılacak. Her iki oyuncuya da takım bulması ve anlaşması konusunda kolaylık sağlanacak. Yeni sezonda golcülerle devam etmeyecek yeşil-beyazlılar, takımın sistemine uyum sağlayabilecek isimlerle görüşmelere de başladı. Jahovic ve Yatabare’nin ikisinin de ayrılması durumunda 2 forvet transfer edecek yeşil-beyazlılar, golcülerin durumuna göre hareket edecek.

KESERU YENİDEN GÜNDEMDE

Bir yandan takımdan ayrılacak isimlerle görüşmeler sürerken, bir yandan da transfer görüşmeleri başladı. Yeşil-beyazlılarda gündeme ilk gelen isim geçtiğimiz yıllarda da ilgilendiği Keseru oldu. Bulgaristan 1. Ligi’nde Ludogorets forması giyen tecrübeli oyuncuyla ilgili nabız yoklayan yeşil-beyazlılar, bonservis bedeli ödemek istemiyor. 33 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli olmadan gelmesine sıcak bakan Konyaspor, mutlaka bir forvet daha transfer edecek.

KANATLAR YENİLENECEK

Yeşil-beyazlılarda direkt forvet bölgesine transfer planı yapılırken, kanatlara da yeni isimler katılabilir. Ömer Ali ve Milosevic takımda kalırken, bu isimlere takviye yapılması planlanıyor. Her iki oyuncuda farklı bölgelerde forma giyebilirken, her iki kanadın atak bölümüne takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeşil-beyazlılar, ön bölgeye transferi gündemde tutarken, gidebilecek isimlerin yerini de dolduracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.