KONYASPOR’DA GALİBİYET COŞKUSU (TIKLA & İZLE)

KONYASPOR’DA GALİBİYET COŞKUSU (TIKLA & İZLE)
Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçında Ankaragücü’nü 1-0 yenen İH Konyaspor, 11 hafta sonra galibiyet sevinci yaşadı

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Ankaragücü’nü uzatmalarda Levan Shengelia’nın ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup eden Konyaspor’da 11 haftalık galibiyet hasreti sona erdi.

SON GALİBİYET 7. HAFTADA

Konyaspor, ligdeki son galibiyetini, 7. haftada dış sahada Kasımpaşa’ya karşı 4-1’lik skorla almıştı. Yeşil-beyazlılar, bu maç sonrasında 12 puana ulaşarak 4. sıraya yerleşmişti. Bundan sonraki 10 haftalık süreç ise Konyaspor açısından iyi geçmedi. Yeşil-beyazlı takım, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle ligin ilk yarısını 15 puanla 15. sırada tamamladı. Konyaspor, galibiyet hasretini Ankaragücü maçında uzatmalarda gelen golle dindirdi. Aykut Kocaman'ın öğrencileri bu galibiyetle puanını 18'e çıkardı.

BÜYÜK SEVİNÇ

Konyasporlu futbolcular ve Ankara’da takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar 11 hafta sonra gelen galibiyetin sevincini coşkuyla kutladılar. Coşku soyunma odasında da sürdü. Teknik heyet futbolcuları tek tek tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.