Konyaspor’da görev dağılımında flaş değişiklik!

Konyaspor’da görev dağılımında flaş değişiklik!
 Muhabir
TÜMOSAN Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker, kulübün yeni organizasyon şeması ile ilgili flaş bir açıklama yaptı

Konyaspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda kulüpte yeni görev dağılımına gidildi. Başkan Ömer Atiker, yaptığı açıklamada yeni organizasyon şeması ile daha sürdürülebilir yapılanma hedeflendiklerini dile getirdi. Dağılım ile alakalı bilgi veren Başkan Atiker, “Kulübümüzün futbol yapılanmasının daha etkin, sürdürülebilir ve profesyonel bir organizasyon yapısı içerisinde yürütülmesi amacıyla gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda yeni bir görev dağılımına gidilmiştir.

Bu kapsamda, Futbol Şube Sorumluluğu yapılanması 25 Eylül 2026 tarihi itibarıyla sona erdirilmiştir. Futbol takımımızın tesislerdeki günlük işleyişinin ve koordinasyonunun sağlanması, teknik heyet ve futbolcularımız ile yönetim kurulumuz arasındaki iletişimin etkin ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla Futbol Koordinatörlüğü görevi oluşturulmuştur. Futbol Koordinatörlüğü görevine, mesaisini tam zamanlı olarak tesislerimizde takımımızla birlikte sürdürecek olan Tayfun Türkmen getirilmiştir” dedi. Başkan Atiker sözlerinin devamında ise şu ifadelere yer verdi, “Futbol yapılanmamızın yönetim kurulu nezdindeki sevk, idare ve koordinasyonu Futboldan Sorumlu Asbaşkanlık makamı tarafından yürütülecek olup, Futboldan Sorumlu Asbaşkanlık görevini Ali Camgöz üstlenecektir.

Takımımızın idari organizasyonu ve ilgili süreçleri ise İdari Menajerimiz Hüseyin Bilgin tarafından yürütülmeye devam edecektir.

Gerçekleştirilen bu yeni yapılanmayla birlikte; görev, yetki ve sorumlulukların daha belirgin hale getirilmesi, tesislerimizdeki günlük futbol operasyonlarının profesyonel bir anlayışla yönetilmesi ve yönetim kurulumuz ile takımımız arasındaki koordinasyonun daha güçlü bir yapıya kavuşturulması amaçlanmaktadır.

Yeni görev dağılımının Tümosan Konyaspor’umuza hayırlı olmasını temenni eder, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.