Konyaspor'da gözler Bajic'te

Konyaspor'da gözler Bajic'te
Boşnak golcünün Süper Lig’in kalan 8 haftasında göstereceği performans, ligde kalma mücadelesi veren takımı Konyaspor için hayli önem taşıyor

 

Süper Lig'in 27. haftasında 14 Haziran Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek Konyaspor’da gözler Riad Bajic’te olacak.

İLK DEVREDE HAYAL KIRIKLIĞI
Konyaspor’da geldiği ilk dönemde, en çok gol atan yabancı oyuncu olarak tarihe geçen ve bu performansla yine kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle Udinese’ye transfer olan Boşnak golcü, yeşil-beyazlı kulübe büyük umutlarla kiralık olarak geldiği 2. döneminde sevenlerine büyük hayal kırıklığı yaşattı.

SON DÖNEMDE ÇIKIŞTA

Ligin ilk devresini sadece 1 golle tamamlayan Boşnak golcü özellikle Bülent Korkmaz’ın gelmesinden sonra çıkışa geçti. Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarında 2 gol kaydeden 26 yaşındaki forvet, alınan 4 puana doğrudan katkı yaptı.

PERFORMANSI ÖNEMLİ

Bajic’in Cuma günü yeniden başlayacak Süper Lig’in kalan 8 haftasında göstereceği performans ligde kalma yolunda Konyaspor için çok önemli olacak. Ligin en az gol atan takımı durumundaki yeşil-beyazlılarda Bajic yükselen performansını sürdürmesi hayati önem taşıyor. Yeşil-beyazlı renklere gönül verenler, Bajic’in yükselen grafiğinin, verilen uzun ara sonrası, kalan 8 haftada da artarak devam etmesini ve 3 olan gol sayısını çift hanelere çıkarmasını umut ediyor.

bajic-jpeg.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.