Konyaspor'da gözler transferde! Hangi mevkilere transfer yapılacak?

Konyaspor'da gözler transferde! Hangi mevkilere transfer yapılacak?
 Muhabir
Konyaspor'da gözler transferde! Hangi mevkilere transfer yapılacak? Hakan Keleş'ten "gidecekler var" mesajı

Süper Lig'de kabus gibi bir ilk yarı geçiren Konyaspor’da gözler transfere çevrildi. Ligin ilk devresinde Oynadığı 17 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik,7 de mağlubiyet alan Konyaspor bu maçlarda rakip fileleri 18 kez havalandırırken kalesinde 22 gol gördü. Ligi iyi başlayan ve ilk 4 haftada 8 puan toplayan yeşil-beyazlılar sonraki haftalarda büyük düşüş ve çöküş yaşadı. Konyaspor 13 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik 7 de mağlubiyet aldı.

EN AZ 4-5 TRANSFER

Ligin ikinci yarısında korkulu rüya görmek istemeyen ve alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Konyaspor’da en az 4-5 transfer yapılması planlanıyor. Teknik Direktör Hakan Keleş’le bir araya gelecek yönetim, kapsamlı transfer görüşmesi sonrası harekete geçilecek. Önce takıma faydalı olamayan oyuncularla yollar ayrılacak. Konyaspor’da bu sezon transfer edilen ve bekleneni veremeyen bazı yabancı oyuncularla yeni transferlere yer açmak yollar ayrılacak. Bir çok mevkide sorun yaşayan yeşil-beyazlılarda başta forvet, orta saha ve kanat olmak üzere ihtiyaç duyulan bölgelere transfer yapılacak.

gozler.jpeg

KELEŞ’TEN "GİDECEKLER VAR" MESAJI

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Performansını yükselten Konyaspor’a kendisini ait hisseden oyuncular içerde kalacak ama sorumluluk almayan, oyun kalitemizin aşağısında kalan oyuncularla tabi ki bu süreçte gelen oyuncularda olacağı için yolları ayırabiliriz. Bu süreçleri başkanımızla konuşuyoruz. İkinci yarıda transferlerle birlikte özlenen Konyaspor’u geri getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

11 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Futbolda “ara transfer” dönemi olarak adlandırılan İkinci Transfer ve Tescil Dönemi, 11 Ocak 2024 tarihinde başlayacak. 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek transfer döneminin Konyaspor için hayli hareketli geçmesi bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum